Hvordan kan en fugl blive i loftet?

October 17

Fugle får i kviste i en række forskellige måder. Når opsøger tilflugt fra dårligt vejr, vil de skabe huller i dit tag omkring udluftninger, bore gennem din fascia eller udnytte eksisterende skader for at få adgang til dit loft. Metoden for posten kan ikke være placeret hvor som helst i nærheden af hvor du har fundet i reden; opspore hvor fuglene har fået adgang til dit loft kan være en udfordring.

Attic ventilationskanaler

En let forstuen for fugle er loftet udluftning. Disse er rektangulære, vindue mellemstore åbninger med grill og screening i modsatte ender af dit hus. Spurve og stære vil forstørre huller i træet omkring aftræk, meget som de ville skabe et hulrum i et træ.

Attic Fan

Attic fans er et nemt sted for fugle at klemme ind i en kvist. Hvis fan boliger er blevet beskadiget eller bøjet på nogen måde, en lille åbning er blevet dannet, vil give mulighed for en fugl til at glide gennem. Undersøge fan fra ydersiden og inde på loftet; look for skader på de metalkabinet.

Soffits

Soffits eller eves i dit hus er de dele af taget, som står over jorden. De er områderne nedenunder dine tagrender. Fugle kan hakke sig igennem den relativt tynde træ, især hvis dens kompromitteret af termitter eller vandskade. De fleste fuglearter kræver en slags aborre til at stå eller hænge fra mens du arbejder på at få adgang til dit loft. Soffits i nærheden af træets grene er en god fugl-forstuen til en kvist.

Ridge ventilationskanaler

Ridge ventilationskanaler tillade varm luft at undslippe ved at skabe en åbning i toppen af dit tag. Disse porte kan blive beskadiget af kraftig vind eller falder træet lemmer; de kan forlade åbninger stor nok for fugle at indtaste. Undersøge aftræk fra taget og loftet. Enhver stor nok til at tillade lys i åbninger er sikkert stor nok til at tillade en fugl ind.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com