Mest populære orkideer

October 18

Mest populære orkideer

Orkideer er populære planter, der kan vokse i de fleste klimaer. Det er mest sandsynligt, at når shopping for orkideer vil du blive konfronteret med en endeløs række. De fleste er fra de samme grupper af blomster, men ikke altid. Orkidé-familien af planter har ca 25.000 arter og hybrider, omkring 100.000. I USA er der op til 250 hjemmehørende arter og ca. halvdelen af dem stammer fra staten Florida.

Terrestriske orkideer

Jordbaseret er en af de mest populære typer af orkideer, med oprindelse i Australien, syd øst Asien og Japan. Terrestriske orkideer vokse godt på jorden såvel som på træer og blandt klipperne. De har været dyrket og solgt i mange år og er populær hos plante entusiaster, fordi de kan dyrkes i forskellige størrelser og former. Duften er ofte beskrevet som fantastisk.

Angraecum orkideer

Denne arter af Gøgeurt er hjemmehørende kun til visse dele af Østafrika og øen Madagaskar. Anlægget kan vokse op til tre fødder og bladene er stærk og ruhåret. Blomsterne er store, i forhold til de fleste orkideer, og de skiller sig ud på grund af deres form, størrelse og farve. Blomsterne er hvide eller elfenben og de fleste er duftende.

Catteleya orkideer

Denne kategori af orkidé er ca 50 arter og hybrider, endnu mere. Det er hjemmehørende i tropiske områder af de amerikanske kontinenter. Nogen af sorterne, der kan dyrkes som stueplanter, men de kræver en masse af lys. Hver stængel kan holde op til 10 blomster, selv om dette er afhængig af typen. Kronblade er lyserøde rød og kommer i en række attraktive figurer.

Cymbidium orkideer

Disse blomster foretrækker køligt forhold og er forbundet med de køligere og mere bjergrige regioner i Asien. Bladene kan vokse så stor som 30 inches. Den produktive stilk vil normalt have blomster langs den og den størrelse og farve af disse vil være afhængig af cross-dyrkning, der blev manipuleret til at producere det. En populær sort har særprægede kronblade af subtile pink med mørkere linjer i samme farve kører fra bund til top.

Møl Orchid

Denne orkidé stammer fra den sydlige halvkugle, primært Java og de filippinske øer. Det kan lide varm men skyggefulde forhold. Bladene er temmelig flad og runde og stilke kan producere snesevis af blomster. De er ofte hvid men kan være cross-opdrættet til at producere forskellige farver, nuancer og blanding af farver. En eksotisk udseende sort har forskellige nuancer af lilla.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com