Vagtel æg identifikation

October 18

Vagtel æg identifikation

Vagtler er jorden boligen fugle og seks arter er hjemmehørende i Nordamerika, Cornell Lab ornitologi og Audubon Society. Habitat tab truer nogle arter, som de østlige bobwhite. Lille vagtelæg er plettet i tilfældige mønstre af mørke på lys baggrund, som kan afsløre vigtige data om nesting mønstre og befolkningens sundhed. Bevare favorit vagtler habitat i din værftet--græs, buske, brushy dækning, selv årlige ukrudt--at tilskynde vagtler til reden.

Generel Karakteristik

Vagtelæg faktisk er meget forskellige i farve og mønstre. Forskere studerer æggeskaller identificeret farveforskelle fra hvid til grøn og blå. Alle vagtelæg har mønstre af mørkere brun eller rødlig-brun områder på en lys baggrund. De farver og mønstre af æggene kan afsløre oplysninger om overordnede fugl og nesting levesteder.

Familie træk

En undersøgelse af japansk vagtelæg af to forskere i Gaziosmanpasa Universitet, Turkot, Tyrkiet, målt farve æg med markant variabler i nuance og mønstre på æggene. Forskere opdagede, at farver af skallerne er arvelige, hvilket betyder, at æg fra den samme kobling ville udstille ens eller meget lignende, farveegenskaber.

Gentage mønstre

De mønstrede områder på æg indsamlet fra forskellige vagtler høns viste en bemærkelsesværdig "repeterbarhed". Det betyder, at specifikke høns lagt æg med nær identiske mønstre på hvert æg i hele koblingen. Figurer, procentdel af mønster til baggrundsfarven, og mætning eller mørke af de mønstre, alle kan bruges til at identificere hvilke æg hører til hvilken høns.

Camouflage

Vagtler reder er skjult på jorden og kan nemt prædation. Camouflage bliver yderst vigtig og forskere teoretiseret, at den tilgængelige redebygningsmateriale i en fuglens habitat kunne påvirke mønstre på æggeskaller. Ideelt, disse mønstre gøre en rede fuld af æg vanskelig at opdage.

Valg af makker

Æggeskaller afsløre vigtige detaljer om ernæring og sundhed af høne for flere små fuglearter, en faktor, der kan anvendes til vagtler. I fuglebestande hvor hannen deler nesting ansvar, clue shell mønstre mandlige fugle at den sundeste potentielle hjælpere og overlevelsesevne af æggene. Fremtidige forskning i at identificere mønstre på vagtelæg kunne afgøre, hvis dette er sandt for vagtler som for østlige Bluebirds, blå bryster og andre sangfugle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com