Hvor hen til forhindre oversvømmelse vand ind

April 27

Hvor hen til forhindre oversvømmelse vand ind

Oversvømmelser er fælles naturkatastrofer, der påvirker små samfund, hele byer eller nogle gange et helt land. Når oversvømmelse farvande kommer indendørs, kan de mest betydningsfulde skader ske. Dem, der bor i oversvømmelsestruede områder bør tage initiativ til at forberede deres hjem til potentielle oversvømmelser for at undgå personlige tab. Oversvømmelser kan ske uden varsel og kan opstå nogen tid af året.

Instruktioner

Hvor hen til forhindre oversvømmelse vand ind

•Elevate din bygning og styrke det ved hjælp af flere metoder foreslået af Federal Emergency Management Agency. FEMA pjece på opløftende oversvømmelsestruede boliger kan findes på på FEMAS hjemmeside. Indstillinger omfatter at hæve hele fundamentet og placere en højere støtte under det, samt tilføje på boligareal i et højere niveau af hjemmet og gøre oversvømmelsestruede portioner unødvendige for levende.

•Sæt sand poser eller bjælker, stablet højere end oversvømmelse farvande ville forventes at stige, på tværs af områder udenfor og væk fra din bygning til at forhindre strømmen af vand fra at nå huset. Stable en række af tasker eller træbjælker i en linje ved siden af hinanden på tværs af det område, hvor vand er tilbøjelige til at nærme sig. Stak det næste lag på toppen sikkert og vinkel interimistiske væggen i en retning, der ville forårsage vandet for at rulle væk eller rundt om bygningen. Denne type vand blokering kan forhindre betydelig skade til indretning af din bolig.

•Seal væggene i alle kældre af low-level gulve med en imprægnering sammensatte for at forhindre udsivning fra mættet jord. Bruge et produkt som Masterseal 340, Chemrix eller ChemMasters og pensel det på i tykke, selv frakker. Forbindelser er helt vandtætte, men vil ikke bøje. Hvis der er skiftende i din foundation eller vægge, kan revner åbne og give mulighed for nedsivning.

•Rengør ud dine tagrender regelmæssigt og holde snavs ud fra taget til at tillade gratis strøm af vand ned afløb. Hvis tagrender er tilstoppet med blade eller vragrester, kan floodwaters tilbage og muligvis forårsage siver ind i bygningen fra oven.

Tips & advarsler

  • Ophøje din eltavler til et område over potentiel oversvømmelse niveau, hvis du bor i en oversvømmelse-udsat område.
  • Se TV eller lytte til vejret radioer under storme at holde dig ajour med skiftende vejrforhold.
  • Identificere dæmninger i dit område og vide, hvad der kunne ske hvis en af dem mislykkes.
  • Bliv fortrolig med lokale nødevakuering planer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com