Sådan foretages fejlfinding af en konservator Ice Maker, der ikke laver is

October 19

Sådan foretages fejlfinding af en konservator Ice Maker, der ikke laver is

Konservator ice maker kan undgå at gøre is på grund af orienteringen af sin metalstang, muligheden for overdreven is opbygge i maskinen eller et problem med vandforsyningen linje. Ice maker kan kræve fejlfinding og reparation til at genoprette normal drift og fortsætte med at gøre tilstrækkelige is. Heldigvis, konservator ice maker kan fastsættes i korte orden uanset dit niveau af erfaring med opererer på is beslutningstagere.

Instruktioner

•Kontroller, at konservator ismaskinen netledningen er stadig på plads inden for stikkontakten hvis maker har standsede kører og producere is.

•Kontrollér vand shut-off ventil på apparatet, hvis ledningen er på plads men maskinen ikke kører. Denne afspærringsventil er på bunden af den bageste del af konservator ice maker og har en karakteristisk håndtag på den. Vandforsyning rør løber ned til den. Drej håndtaget på ventilen med uret for at deaktivere den og tillade vand at flyde langs fødeledningen endnu. Derudover kontrollere fødeledningen, selv at sikre, at der er nogen blokeringer.

•Klart væk overskydende is i konservator ice maker hvis isen produktion er stoppet. Hvis isen bliver bygget for højt inden for maskinen, maker være ikke i stand til korrekt dispensere og slip is, og der oprettes ikke nye is.

•Kontrollér konservator ismaskinen metal bar hvis computerens netledning er på plads men maker er stadig ikke skaber nye is. Orientering af denne bar kan være blevet utilpassede. Find baren i venstre side af producenten. Det vil ligne en bar på en wire bøjle. Flytte værktøjslinjen tilbage i den "ned" position hvis den sidder fast i op-position. Konservator ice maker bør begynde at lave is igen.

Tips & advarsler

  • Konservator ice maker muligvis ikke helt og ikke være berettiget til simpel fejlfinding og reparation. Overveje udskiftning, hvis fejlfinding ikke giver resultater.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com