Hvordan man dyrker en Mulberry Tree (Morus alba)

April 27

Hvordan man dyrker en Mulberry Tree (Morus alba)

Mulberry Tree (Morus alba) er en smuk, løvfældende (mister sine blade om vinteren), skygge træ. Let vokset, gør dette træ en attraktiv, hurtigt voksende landskab træ. Her er nogle oplysninger om hvordan man dyrker et morbærtræ.

Instruktioner

•Den morbærtræ har store, håndformede blade af en rig grøn. Det vokser fra 30' til 40' i højde med en fuld, brede hoved, hvilket gør den ideel til skygge. Det er alt for ofte plantet hvor et mindre træ er foretrukne og derefter regelmæssigt toppet. Topping er en praksis, der er usundt for træet og bør ikke ske, da det fremmer lang, svag, tynde vækst. Det er meget bedre at dyrke Mulberry, hvor det har tilstrækkelig plads til at vokse uhæmmet og vise sin naturlige skønhed med lidt vedligeholdelse. Alle dette skærebræt ikke kun gør ondt træet, men det er en regelmæssig drain på budgettet!

•Du kan finde frugtbærende og ikke-frugtsætning Mulberry sorter. Frugtbærende morbær kan være meget rodet, droppe mørk, saftig frugt og farvning fortove. På den anden side er frugt lækre og nærende for dem, der er villige til at beskære dem - forudsat at du får dem før alle egern gør!

•Roots af Mulberry kan blive et irritationsmoment, som de kan rejse langs overfladen af jorden klar til at rejse op intetanende fødder. Hvis du planter din morbær med en root guard omkring rodklumpen, kan du opfordre rødder til at gå, før de spredt bredt og undgå overflade root problem.

•Et meget dekorative Mulberry er den grædende Mulberry. Dette træ vil sandsynligvis vokse mellem 15 og 25 fod høje over tid med specielt podede dinglende grene, der hænge ned til at skabe en paraply effekt.

•Mulberries kan håndtere kolde fra -10 ' til -20 ' F. Dette træ tolererer ekstrem varme og tør luft, også. Det er tørke tolerant og foretrækker neutral til alkali jord. Let at dyrke, Morus alba vil gøre bedst hvis det er uddannet ved omhyggelig beskæring, når det er unge, så grene vokse stærkt og der er ikke behov for yderligere beskæring, når træet vokser store (og beskæring bliver vanskeligt og dyrt). Vokse Mulberry (Morus alba) som et dekorativt landskab træ i fuld sol hvor dens skønhed kan blive værdsat og sin tætte skygge nød.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com