Hvordan til at befrugte og frø med en frø Slitter

October 19

Hvordan til at befrugte og frø med en frø Slitter

En frø slitter, også kaldet en skive såmaskine, pålægsmaskine såmaskine eller slids-såmaskine, er en maskine, som anvendes til furrowing turf mens deponering gødning eller frø til furer. Furrowing og gødskning eller såning en græsplæne er gjort meget lettere for boligejer med brug af en frø slitter, som maskinen gør flere furer på én gang og befrugter eller frø samtidigt. Maskinen fås i forskellige størrelser, herunder push og ridning modeller, og kan være leaset af boligejere, der ikke ønsker at købe, hvad kan være et dyrt stykke udstyr.

Instruktioner

•Mow enhver eksisterende turf så tæt på jorden som muligt, så længe græs udgør en risiko for at fange gødning og nye frø, før de når jorden. Sørg for, at plæneklipperen opfanger alle løs græsslåning og thatch murbrokker. Hvis det ikke er tilfældet, fjernes resterne med en rive eller blad indsamlingsprogrammet.

•Gas op frø slitter hvis det er nødvendigt, og justere klinge dybde til en ottendedel til en sekstendedel af en tomme.

•Læg frø slitter med gødning ifølge producentens instruktioner hvis du agter at befrugte såvel som frø.

•Flag med rød eller gul forsigtighed flag noget der kunne skade frø slitter, eller der kan være beskadiget af maskinen, såsom store sten eller rødder, som ikke kan fjernes. Undgå de markerede elementer, når du betjener maskinerne.

•Guide frø slitter frem og tilbage på tværs af målområdet. Fure jord i begge retninger, medmindre der er en skråning. Skiløjperne skal være rynket på en 90 graders vinkel til skråning at holde furer bliver vandrutsjebaner for gødning og frø under uvejr. Fure hele området med gødningen før du fortsætter.

•Reload frø slitter, denne gang med frø, derefter vejlede den over målområdet igen at re fure og fastsætte frø. Husk at guide frø-slitter over skrå områder i en 90 graders vinkel til skråningen.

Tips & advarsler

  • Hvis hensigt at befrugte såvel frø, lå gødningen ned først og derefter gå tilbage over området med frø slitter og fastsætte frø. Denne rækkefølge giver gødning til yderligere blandes i jorden under den anden furrowing lavet af frø slitter mens såning, og holder maskiner fra kører tilbage over frø, når det er i jorden.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com