Hvordan til at plante grønkål blomster

October 19

Kale blomster, også kendt som prydplante grønkål, er cool-vejr planter, der har prangende grøn og lilla flæser af løv. Selvom dekorative grønkål er spiselige, bruger kokke det mere som en garniture end som en ekstra ingrediens. En tæt fætter til broccoli, kål og rosenkål, grønkål blomster del sympati for veldrænet, solrig jord. Kale blomster arbejde samt grænsen planter og tilføje et strejf af farve til slutningen af sommeren og efteråret haver.

Instruktioner

•Forbered en plantning placering for din grønkål blomster i starten og falder, helst August til September. Bryde op af jorden i din valgte plantning området ved hjælp af en pitchfork.

•Dig huller til de ornamentale grønkål planter ved hjælp af en hånd skovl. Hullerne skal være den samme højde og dybde som planter Planteskole containere. Plads hvert hul 10 til 12 inches fra hinanden.

•Fjern grønkål blomster fra deres børnehave containere. Deponere en plante i midten af hvert hul. Opfyldning af huller og pat jorden omkring hver plante.

•Kapacitet grønkål blomster dybt efter plantning, ved hjælp af en haveslange. Holde jorden fugtig til en 1-tommer dybde på alle tidspunkter i hele vækstsæsonen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com