Den saftige plante kaldet høner & kyllinger

October 19

Den saftige plante kaldet høner & kyllinger

Rammende navn husløg, afledt af latinske "semper" betyder "altid" og "vivo" betyder "at leve," tilstedeværelsen af et stort moderplanten omgivet af mindre udløbere karakterisere høns og chick plante. Med 50 arter og over 3000 sorter kommer høns og kyllinger, der i en bred vifte af farver og størrelser. Gokke alpine sukkulenter, disse planter hører til Stenurt-familien familie og symboliserer livlighed og industri.

Historie

Native til bjergrige sydlige og centrale Europa på elevation 3.000 til 8.000 fødder høns og kyllinger, Sempervivum tectum, vokser også Middelhavsområdet. Overtro citerer disse planter evnen til at frastøde lettelse og forhindre brande når plantet på flisebelagt og stråtækt tag, ifølge University of Vermont. Også kaldet houseleeks, gamle romere og Nordics betragtet som høne og kyllinger helligt, med de blomster, der ligner skæg af Gud.

Plante beskrivelse

En staude og type af saftige, høns og kyllinger har tykke, kødfulde blade og stilke, der vokser i en strittende roset form, at opmagasinere vandet, ifølge Iowa State University. Rosetter generelt vokser fra 1/2 tommer til 4 inches lang med snesevis af blade. Løv farverne spænder fra blå, grøn og pink og brun med nogle sorter producerer tjavsede hvide tråde, der ligner spindelvæv afvikling over rosetten. Lange blomsterstilke synes nogle gange, skyder op fra midten af anlægget og udfolder sig i klynger af pink, røde eller gule blomster. Når blomsterne fade, kan moderplanten, selv også dø for at skabe plads til afkommet.

Voksende

En fordringsløs plante, det klamrer sig til selv de mest golde, stenet jord, høne og kyllinger foretrækker fuld sol og veldrænet jord. Disse planter trives i zoner 3 til 8, tolerere kolde, våde vintre godt. Den livlige produktion af udløbere gør formering af dette anlæg enkel med fjernelse af udløbere.

Bruger

Ifølge urter tilbyder en Reader's Digest hjem håndbog, høne og kyllinger en bred vifte af kulinariske, kosmetik og endda medicinske anvendelser. For eksempel, fungerer de kødfulde blade af rosetter godt i salater. Når dyppet i et badekar eller facial steam, nære bladene huden; mens saften fra bladene anvendes på huden pletter hjælper dem til at helbrede. Ikke så potent som aloe vera plante, men med lignende medicinske egenskaber, Sempervivum tectorum kan lindre mindre sår som små forbrændinger, svier, sår og insektbid. Når drak som en te, det tilbyder komfort for ondt i halsen, sår i munden og sår.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com