Hvordan til at fange en Chipmunk med en rottefælde

October 19

Hvordan til at fange en Chipmunk med en rottefælde

Chipmunks, i små tal, kan være meget gavnligt for området omkring dit hus. De hjælper spredning frø og kontrol insektet befolkningen. Hvis imidlertid en chipmunk finder vej inde i dit hus eller burrows tæt på dit hjems foundation, skal du finde en måde at fjerne den. Ifølge CDC og National Park Service kendes chipmunks bærere af sygdomme, skadelige for mennesker, herunder West Nile virus og La Crosse encephalitis. Heldigvis kan du nemt fange en chipmunk med en rottefælde. Disse instruktioner gælder for en rotte fælde bur, en type fælder, der ikke dræber dyret.

Instruktioner

•Åbn fælden og placere noget mad inde i den. Chipmunks vil spise næsten alt. Fuglefrø eller pet næring er gode valg.

•Arrange mad i en linje, hvilket fører til bagsiden af buret. Dette arrangement vil lokke chipmunk på bagsiden af buret, bag tur pan. Når jordegern er på den anden side af tur pan, lukker døren til buret automatisk.

•Sæt den fælde, hvor jordegern er tilbøjelige til at se det. Hvis jordegern er inde i dit hus, hjørne chipmunk i ét rum. Placer fælden i at værelse og lukkede døren. Hvis jordegern er udenfor, Placer fælden i nærheden af dens hule eller i et område, hvor du har set den fouragere for fødevarer.

•Sæt chipmunk, stadig inde i fælden, i din bil. Kørsel mindst fem miles fra dit hjem. Hvis du rejser yderligere, vil jordegern være mindre tilbøjelige til at vende tilbage til dit hjem. Åbn fælden at frigive jordegern.

Tips & advarsler

  • Uden for fælder, linje bunden af det metal bur med en type af jorden der dækker magen til, findes i det område, hvor du placerer fælden. For eksempel, hvis din jord er dækket med fyrretræer halm, linje i bunden af buret med pine halm så at jordegern ikke ser eller føler det metal base, som den træder fælden.
  • Kan ikke håndtere jordegern med bare hænder.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com