Fakta om afspejler Pools

October 19

Fakta om afspejler Pools

En reflekterende pool er vand funktion består af en lavvandet, konkrete container, der holder vand, uden jetfly eller enhver anden mekanisme, der forstyrrer overfladen. Reflekterende pools er landskabstræk, der fremkalder en følelse af ro og fred. De får deres navn fra deres rolige overflade, som afspejler attraktive funktioner i egenskaben sig selv, sin landskabspleje eller andre elementer i nærheden af kanten af bassinet.

Placering af reflekterende Pool

Placeringen af en reflekterende pool er af afgørende betydning. Swimmingpoolen ligger i nærheden af attraktive funktioner i hjemmet, som berettiger til refleksion. Generelt, reflekterende pools er tæt på huset, opfordrede beboerne til at slentre i at nyde den spejlede visning og kontemplativ atmosfære. Reflekterende pools tæt på huset også bidrage til at sænke temperaturen nær struktur, giver naturlig nedkøling, ifølge Environmental Protection Agency. Disse puljer skal være placeret således, at vandet ikke vil tømme på naboer ejendom skal der opstå et problem.

Vælge elementer til at afspejle

At vælge den rette element at afspejle vil afgøre, hvordan refleksion tilfører den generelle konstruktion af ejendommen. Elementer såsom hvælvede gateways, pergolaer, attraktive træer og blade, blomsterhaver, små broer, skulpturer eller haven illustrationer er blot nogle af de almindelige funktioner, der giver attraktive figurer, farver og teksturer for afspejler swimmingpools. Hvis du er heldig at have nogle spektakulære naturlige funktion som bjerge, klipper eller klippeformationer, ville disse være indlysende valg til optagelse i den reflekterende pool.

Størrelsen af reflekterende Pool

Størrelsen af den reflekterende pulje bør være stor nok til at give en "frame" tænkepause, som om i et maleri eller foto. En pulje, der er for lille vil fylde rammen overdrevent, fortrængning omgivende rum og andre elementer, der giver det den attraktive udseende. På samme måde, for meget tom plads omkring den reflekterede element vil gøre det synes, mindre og mindre vigtigt. Vælg en størrelse, der giver den mest attraktive udsigt over elementet, men også giver tilstrækkelig plads omkring det at vise i det reflekterede billede.

Dybde af reflekterende Pool

Reflekterende pools er generelt overfladisk, med ikke mere end et par fødder på sit dybeste del i midten og betydeligt bare et par inches på sit laveste punkt. Det skal bare dybt nok til at give et tydeligt spejlbillede uden så dybt at det bliver en konstant vedligeholdelse ansvar. Som et eksempel er den reflekterende Pool på Washington Monument i Washington, D.C., men meget lange, kun 18 inches dyb på siderne og 30 inches på sit dybeste punkt i centrum, ifølge webstedet VisitingDC.

Vandstanden i Pool

VVS, der giver vand til swimmingpoolen tilbydes generelt overjordisk udstyr, der er let vedligeholdes. At holde den rigtige vandstanden i poolen er blevet udrettet med overløb ventiler, at dræne overdreven vand til kloaksystemer. Kontraventiler tillade pool at udfylde når fordampning sænker vandstanden, under især varmt vejr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com