Virkningerne af sukker vand vs Tap på planternes vækst

October 19

Virkningerne af sukker vand vs Tap på planternes vækst

Dreje på hanen til at hjælpe tørstige planter vokse ind i sunde planter. Glem alt om tilsætningsstoffer som sukker, da de fleste planter tegne alt det sukker, de har brug for deres livscyklus fra absorbere vand, sollys og luft gennem små huller i bladene kaldes stomates under fotosyntesen. Holde vanding enkle, rene og naturlige, så dine planter vil vokse stærkt, blomst og frugt på tidsplan.

Sukker vand

Tilsætte sukker til dit vand fra hanen vil i sidste ende dræbe de fleste planter. Planter trække vand fra jorden under en proces, der kaldes osmose. Sukker vand hæmmer denne osmotisk processen med at trække vand fra en højere til en lavere koncentration. Dit anlæg vil derfor ikke samle de nødvendige næringsstoffer fra jorden for at leve og trives.

Vand fra hanen

Magnesium, svovl og calcium er fundet i vand fra hanen. Andre naturlige mineraler i vand fra hanen er fosfor og jern. Planter gemme disse spormineraler til ernæring. Jord absorberer disse mineraler fra postevand, trække dem ind i anlægget.

Sukker versus postevand

Forskning, hvad dit anlæg skal overleve. Sukker vand kan forårsage overskydende skimmel og bakterier til formen på dine planter i form af hvide eller brune pletter på rødder og blade. Tap vand mikroorganismer og fluor kan forårsage de samme afhængigt af din plantefysiologi. Selv blødt vand indeholder nok salt for at skade dit anlæg. Den nederste linje er: Hvis din forskning anser, at dit anlæg brug postevand til at blomstre, bruge vand fra hanen. Hvis den har brug for visse tilsætningsstoffer på grund af din plantning zone og dens fysiologi, glæde Følg anbefalingerne for sunde planter, der vil give dig for sæsoner komme.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com