Hvordan at skjule fundament vægge

October 20

Hvordan at skjule fundament vægge

Den lille smule af grå cement foundation kigger ud fra nedenunder et hus kan være en eyesore for nogle, at skabe en fejl på hvad kan ellers have en perfekt udseende. Der er ingen måde at undslippe disse vitale vægge, der holder dit hjem på plads, forankringen det sikkert til jorden. Men der er en række teknikker, som du kan bruge til at skjule fundament vægge. Disse teknikker spænder fra landskabspleje at maleriet.

Instruktioner

•Hide foundation væggen ved at omdanne det til et kunstværk, hvis du foretrækker en quirky metode. Oprette en mosaik, der strækker sig rundt i bunden af dit hjem. Bruge den direkte metode til installation ved anvendelse af et lag af udendørs mosaik cement til foundation væggen og trykke på pyntegenstande ligesom glas fliser eller småsten på plads.

•Applicer et lag af maling til grundlaget for en hurtig løsning til at skjule den oprindelige farve. Brug en udvendig akryl maling i en farve der matcher resten af dit hjem farveskema eller gå til en mere kunstneriske tilgang ved at skabe et mønster eller et vægmaleri. Male fundamentet kun efter betonen er helbredt for omkring en måned at sikre tilstrækkelig tørring af materialet.

•Dæk foundation ved at installere et lag af enten virkelige eller faux sten, skifer eller lignende materiale. Imiteret materialer bruge konstruktion selvklæbende på bagsiden og tryk på plads over fundamentet. Installere real rock ved at trykke på stenene på plads i et lag af mørtel på instituttet.

•Installer et lavt hegn rundt om bunden af huset for at skjule foundation. Måle den nøjagtige højde mellem jorden og foundation og købe indhegning, der er flere inches højere.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i et fællesskab med regler på det udvendige udseende af dit hjem, tjekke reglerne for at sikre din foundation-hiding projektet overholder disse regler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com