Sådan Anvend Sealer til trægulve

October 21

En nyligt refinished hårdttræ gulv er ganske smuk, selv hvis gulvet er gammelt. En refinished gulv tager på et nyt liv og ensartethed af finish tillader normalt den naturlige udseende af træ til at tage centrum. Sealer er en type af finish, der er anvendt til det nøgne træ til at trænge ind og producere en finish, der ser godt ud og går godt. Typisk, to frakker sealer anvendes og ofte en plet er involveret for at forbedre farven på træ.

Instruktioner

•Rengør værelser hvor trægulvet vil blive beseglet. Det er vigtigt at rense vindueskarme og trim, da støv og snavs kan blive forstyrret og falde på det forseglede gulvet skæmmer overfladen. Brug en støvsuger, kost og fejebakke.

•Applicer olien ændrede urethan sealer til en nøgne træets overflade på en dag, der er mindst 70 grader Fahrenheit. Start på punktet længst fra udgangsdøren. Lavere temperaturer kan påvirke den måde slut løber. Bruge en snor moppe eller et lam 's uld pad til at anvende sealer. Brug en maling bakke, når du arbejder med puder. Holde den førende våde og arbejde sealer i retning af træets årer.

•Anvend en 4-tommer malerpensel omkring kanterne og hjørnerne, eller i ethvert område, mop eller pad ikke kan nå jævnt. Tillad sealer tørre fuldstændigt (otte til 12 timer).

•Anvend en elektrisk poler med en #2 ståluld pad at polere gulvet. Vakuum og kost at gulvet godt at fjerne enhver bits af stål uld som disse bits kan forårsage rust pletter hvis fanget i det næste lag af sealer.

•Applicer en anden frakke af sealer på samme måde som først. Nogle woods kræver ikke en anden frakke, men de fleste gulve vil bære bedre og længere i mellem finish, hvis en anden frakke er anvendt.

Tips & advarsler

  • Olie ændrede urethan fangere vil have tendens til at vende en gul farve med tiden.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com