Hvordan at rengøre kemiske pletter i spabade

October 21

Hvordan at rengøre kemiske pletter i spabade

Hot tubs give deres ejere med en kilde til rekreation og afslapning. Efter en hård dag med arbejde eller spille giver en blød i et varmt karbad en velkommen pause fra den hektiske tempo i hverdagen. Trods disse fordele er kræver varmtvandsbassiner betydelig vedligeholdelse. Blandt andre potentielle problemer, kan forskellige mineraler i vandet cirkulerer gennem din spa bejdse eller misfarve spabad shell. Enkeltpersoner negativ til at bruge de hårdere kemiske rensemidler kan som regel fjerne sådanne pletter gennem en enkel procedure, der kræver lidt mere end citronsyre, en blød børste og en klud rag.

Instruktioner

•Pour korrekt mængden af citronsyre i vandet cirkulerer gennem dit spabad. Bruge ca.05 lbs. citronsyre for hver 100 gallon vand cirkulerer gennem dit spabad.

•Circulate blanding af vand og citronsyre gennem dit spabad i ca 20-25 minutter.

•Udtøm den vand/citronsyre syreopløsning fra spabad, og brug en blød børste til at børste det hele spabad shell. Når du børster, være særlig opmærksom på synlige pletter.

•Aftør ned hele spabad shell med en klud rag. Hot tub skal være ren, når du er færdig kører klud over hele skallen.

•Fyld spabad med vand, og tilføje i enhver kommerciel spabad kemikalier nødvendigt at sikre, at de kemiske niveauer af vandet på et optimalt niveau. PH interval for de fleste spabade bør være mellem 7,2 og 7.6.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com