Er det muligt for en 220 Plug til ikke slukkede nok saft til magten en tørretumbler?

October 21

Stik og beholdere kun transportere strøm, de sætte ikke det. Hvis en tørretumbler kræver 24 ampere af nuværende, bære beholder og stik ledninger, nuværende medmindre den overstiger effektafbryderen indholdsmærkning, der beskytter den tørretumbler ledninger. Flere problemer kan forårsage en 220 plug til synes at ikke bære nok "juice" til en tørretumbler til at fungere.

Elektrisk tørretumbler ledninger

Mest elektriske tørretumblere operere på 110 til 120 volt til motor og kontrol, og 220 til 240 volt for varmeelementer. Tørretumbleren har en ledning med en plug, der tilsluttes en beholder. Beholderen ledninger er beskyttet af en 30 amp circuit breaker. Den højere 220 volt nuværende leveres ved at kombinere to 110 volt ledninger. En tredje ledning, kaldet den neutrale wire, tillader motor og kontrol bruge bare 110 til 120 volt. Ud over de tre ledninger, at transportere strøm, en fjerde metaltråd fungerer som en jorden for at undgå elektriske stød.

Dårlig varme

Hvis en tørretumbler kun producerer kold eller varm luft, og motoren og andre kontrolelementer fungerer, kræver tørretumbleren sandsynligvis reparation. En eller flere varmeelementer kan være brændt og kun leverer varme, men ikke varmt, luften. Dette resulterer i længere køre gange og tøj, der ikke vil tørre. Tørretumbler termostaten kan skal udskiftes, hvis det ikke længere slår varmeelementer til eller fra eller tillader kun varmeelementer til at få varme og ikke varmt. Andre muligheder omfatter en funktionsfejl kontrolmekanisme, der vælger det varme niveau eller en indre sikring, der forhindrer tørretumbleren fra overophedning.

Ledninger spørgsmål

Når test afslører varmelegemer, termostat og kontrol funktion korrekt, kan ledninger blive mistænkt. Hvis en af de ledninger, der bærer aktuelle til tørretumbleren er fejlbehæftet eller frakoblet, tørretumbleren vil ikke producere varme, men motor og kontrol kan stadig operere. En simpel test afslører ledninger problem: en spænding meter registrerer nul volt på tværs af de to 110 volt varme ledninger og mellem den defekte hot wire og neutral. Spændingen læser 110 volt mellem den korrekt drift varme ledninger og neutralt.

Circuit Breaker ture

En effektafbryder der ofte ture kan indikere et alvorlig problem, eller effektafbryderen kan være slidt op og skal udskiftes. En kortslutning i tørretumbleren kan rejse en breaker, og så vil en kort i ledninger. Begge emner har brug for øjeblikkelig opmærksomhed. Men effektafbrydere slides over tid. Jo ældre de bliver, og de mere ofte de anvendes, jo mere sandsynligt er til at mislykkes. En afbryder, der er slidte ture før end en afbryder, som er nyt. Der vises derefter, kredsløbet ikke slukkede nok "juice" til at drive tørretumbleren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com