Hvordan til at trimme en japansk sort fyr

October 22

Japansk sort pines (Pinus Berberis) er modstandsdygtige evergreens og populære modellen planter til hjem landskaber. De er mellemstore træer, der vokser 25-80 fod høj med en spredning af 20 til 35 fod. Træerne har en attraktiv pyramide form med hængende swooping grene, som er nemme at beskære. De vokser godt i en vifte af jordbundsforhold og er yderst sygdomsresistente, gør dem nemme at passe i hjemmet landskaber. Japansk sort pines kan begrænses til en lille størrelse med regelmæssig beskæring.

Instruktioner

•Prune japansk sort pines i det tidlige forår. Selv stedsegrønne træer kan beskæres enhver tid af året, at fjerne grene i foråret når pines er yderst produktiv og kan hurtigt udvikle nye vækst for at dække beskæring ar.

•Tag lemmer langs bunden af træet, der er døde eller døende, arbejde din vej op i træet. Underekstremiteterne på fyrretræer ofte blive i skyggen af grene ovenfor og dør ud, mens øvre lemmer tendens til at have flere nye vækst, der kræver udtynding.

•Tag øverste grene passer til din smag. Japansk sort pines er indstillet til mange forskellige stilarter af beskæring. De kan opbevares med alle deres filialer for en fuld, busket udseende eller beskåret lidt for en mere velplejede udseende.

•Prune tips af japanske sort fyr filialer med beskæring stanseværktøj for at fastholde spredning af træet. Beskære tilbage på ethvert tidspunkt, hvor Nålene vokser. Beskære ikke forbi hvor Nålene vokser, som træet ikke vil udvikle nye vækst for at skjule såret.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com