Min Rose buske blomstrer ikke

April 29

Min Rose buske blomstrer ikke

Bare ser en rose konkurrence kan give dig det indtryk, at roser er pertentlig, svært at dyrke planter. Selv om roser brug for hyppig pleje og beskyttelse fra bugs og svamp, kan steg problemer være simpelt at diagnosticere og løse. Hvis en rose ikke blomstre, kan løsningen spores tilbage til et par problemer, som er enkle at lave.

Sollys

De fleste roser har brug for mindst 6 timer af sollys dagligt skal blomstre. Hvis roser, som har blomstret i fortiden ikke længere gør det, kan det skyldes træer eller buske, der omgiver anlægget vokset til det punkt, at de skygge steg anlægget. Roser kan blive flyttet til et lysere sted, eller nærliggende planter kan beskæres for at tillade mere lys til at nå de rose buske.

Vand

Roser er tørstige planter, men de vil udvikle root rot, hvis de er over vandes. Nogle gartnere utilsigtet undersøiske roser samtidig forsøger at holde deres rødder fra at blive vandlidende. Roser vil ikke producere blomster, hvis de er ved at blive over vandes. Roser har brug for et beløb svarende til en tomme af regnvand hver 7-10 dage i løbet af vækstsæsonen. Det ideelle tidspunkt at vand roser er i dagtimerne, så vand på planterne fordamper ved mørkets frembrud. Denne måde roserne udvikler ikke svampe spørgsmål.

Gødning

Roser er tunge foderautomater, hvilket betyder, at de behøver masser af gødning. Roser, der ikke får nok gødning vil ikke producere blomster. Men roser, der modtager alt for meget af bestemte typer af gødning vil også ikke producere blomster. Kvælstofgødning tilskynder roser til at producere løv på bekostning af plantens blomster. I løbet af vækstsæsonen, bør roser blive befrugtet med en god steg gødning med en NPK ratio på 1-2-1. Dette indikerer, at den fosfor niveau i goedningen er dobbelt så høj som kvælstof og kalium niveauerne. Følg anvisningerne på gødning emballage. Gødning vejledningen varierer blandt typer og mærker.

Rose typer

Nogle roser ikke blomstre på grund af deres mangfoldighed. Selv om nogle rose sorter blomstrer fra forår til efterår, levere andre kun et enkelt flush af blomster. Hvis dine roser har allerede blomstrede en gang i år, kan de være en type, der har en begrænset blomstrende sæson. Meget unge rosenplanter udvikler også ikke blomstrer. I stedet, disse planter lagt de fleste af deres energi på at producere nye rødder under overfladen af jorden. Når steg rødderne blive etableret, vil planten producere nye blomster i overflod.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com