Sådan Fortæl Hvis du Overwatering dit østlige Redbud træ

October 22

Østlige redbud eller Judastræ canadensis, er en blomstrende busk eller træ indfødte til det østlige USA. Det vokser til 25 fod i højde med en 20-fods bred krone for spredning, sammenfiltrede grene toppet med hjerte-formede blade. Fra marts til maj bærer østlige redbuds et væld af prangende pink blomster, der er begunstiget af bestøvende insekter. Problemer med østlige redbud træer er få, men overwatering er et problem i områder med høj nedbør. Fange de tidlige tegn på overwatering er nøglen til at bevare sundhed af træet og forhindre ubodelig skade.

Instruktioner

•Undersøg østlige redbud træ for tegn på overwatering. Kigge efter Gulnede blade, forkrøblede ny vækst og bløde pletter i skoven. Rødderne kan have gule pletter med en squishy føler at røre. Andre tegn omfatte siver, mørk-farvet sår på barken og en hængende helhedsindtrykket.

•Kontrollér fugt niveauet omkring træet. Indsæt en pæl i jorden for at 1-fods dybde. Fjerne det og køre fingrene langs kanterne. Hvis det er fugtigt langs hele længden, jorden er alt for våd og vanding skal være ophørt i mindst syv dage.

•Prune væk alle gule blade til nærmere undersøgelse. Hvis de er bleg gul med en blød centrale rib, er overwatering årsag til gulfarvning. Hvis bladene er gul med små brune pletter, er bakterier eller insekter sandsynligvis årsagen til gulfarvning.

•Cease vanding østlige redbud træer straks, hvis tegn på overwatering er til stede. Tillad jord tørre før du genoptager en regelmæssig vanding tidsplan. Østlige redbuds skal vandes i en dybde af 8 inches en gang om ugen, med supplerende vanding i perioder med ekstrem tørke.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com