Plante identifikation og blad struktur

October 22

Plante identifikation og blad struktur

Gartnere identificere planter ved kontrol af deres størrelse, blad struktur og om de blomst eller producere kegler. Når du til at identificere planter og blade strukturer, tage langs en opslagsbog eller felt guide, til at identificere enheder. Eller hvis du foretrækker, at undersøge om din egen til at bestemme hver type plante og hvordan det fungerer.

Instruktioner

•Start en plante identifikation notebook. Hvis du finder en plante du aldrig har set før, eller du ikke er sikker på, hvad det er præcis, skitse anlægget eller tage et snapshot. Skrive noter på de planter egenskaber, såsom en duft eller blomst farve og form. Omfatte en nedfaldne blade og blomst i bogen.

•Smell anlægget. Sniffe blade, blomster og stængel af planten. Hvis det er en lille blomst, forsigtigt lugte blomstens center uden at røre kronblade. En busk eller urt, løfte et blad, uden at rive det og inhalere dens duft. Nogle planter er lugtfri, mens andre har en skarp lugt. Afgøre, hvis planten har en lugt, og beskrive lugten i din notesbog. For eksempel, er kaprifolier en lækker sød lugt; løg har en kraftig, skarp duft; og roser har en lys, parfume-lignende aroma.

•IDENTIFY anlægget af sine blade. Blad struktur varierer for hver art. Kategorisere blad strukturer afhængigt af hvorvidt planten er løvfældende, nåletræer eller tropiske. Løvfældende blomstrende træer, som f.eks æbletræer, har ovale blade med en afrundet base eller en vippet punkt, der falder i efteråret. Hvis du inspicere i vinter, spot et løvfældende træ af sin nøgne grene.

•Look for nåle. Finde en fyrretræ eller et andet stedsegrønt træ fyldt med grønne nåle. Fyrrenåle er faktisk blade, som optager sol og varme og nære træ gennem vintermånederne. Touch nålene let. Føle om nålen er hård, gerne på Douglas fir, eller bløde, som på den østlige white pine. Bemærk længde og bredde af nåle, da de varierer fra træ til træ.

•Find fronds. Hvis du bor i troperne, eller studere tropiske plantearter, mærke blad struktur af en tropisk plante, palme f.eks bregne. Hvis du opdager et bunddække plante med små blade i en lynlås-lignende formation--en sammensat struktur - er det sandsynligvis en bregne. Kontroller, at hver lille blad eller indlægsseddel, er fyldt med en linje af frø. Undersøgelse større grønne fan-lignende blade af følelse af tekstur. Palmeblade er fan-lignende eller tynde i form og størrelse. Føler tekstur og Bemærk, om bladet er blank eller voksagtig, som definerer yderligere anlægget.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com