Vævning planter

October 23

Vævning planter

Bortset fra at levere visuelle appel og undertiden mad, kan planter også have en praktisk anvendelse. Ved hjælp af alle eller en del af en plante til at skabe noget ved at væve kan resultere i en en af en slags design. Du kan flette planter, mens de vokser eller høst blade, kviste og grene til at væve en skabelse, du kan bruge i dit hjem eller haven. Når du opdager grundlæggende væveteknikker, er mulighederne uendelige.

Græsser

Ved hjælp af græsser for at væve produkter som kurve og måtter er en teknik, som lader dig oprette en bred vifte af utilitaristiske elementer. Men ikke alle former for græs er befordrende for vævning. Græsser, der indeholder stærke, lange fibre er nemmere at bruge til vævning. Hør, mountain Hør, sød og vand græsser er ideel til vævning måtter og kurve på grund af den klinge fleksibilitet, længde og styrke.

Hække

Vævning kufferter af buske og små træer i en tætte hemmelig raster er en fælles praksis i Europa men er relativt nye i USA. Du kan bruge hurtigt voksende og fleksible piletræer til at oprette en vævet hæk, undertiden omtales som en fedge, en kombination af hegn og hæk. Ved at plante Piletræerne i en vinkel, kan en grundejer nemt væve de unge pilegrene ind og ud for at skabe en attraktiv skærmen. Beskære stiliserede fedges for at bevare deres størrelse og form. Vævet hække gøre en kunstnerisk attraktive fedge i løbet af vintermånederne.

Haven kunst

Gør haven kunst stykker, som planten står, gates og stole, fra vævning og bøjning fleksible plante grene sammen kan du oprette oprindelige, en af en slags stykker. Pilegrene er den mest almindelige plante bruges til at oprette vævet havekunst på grund af fleksibilitet og udholdenhed af grenene, men det er også muligt at manipulere unge bambus, når det er tilgængeligt, til dekorative haven objekter. Ved vævning og bøjning friske grene, derefter sikre dem med sejlgarn eller små negle, er du i stand til at danne en række objekter, fra praktisk gates og bænke til fantasifulde bugs og blomster. Fordi materialerne, der bruges til at gøre vævet havekunst fra planter er rigelig og billig, hvis ikke gratis, du kan eksperimentere og udforske de uendelige muligheder.

Plante understøtter

Brug af planter til at væve understøtter som et espalier eller wigwam er en billig og visuelt tiltrækkende alternativ til kommercielt fremstillede produkter. Gerne vævet plante haven kunst, hver håndlavet plante støtte vil være unik og falde naturligt ind i din have eller landskab. Fordi planten understøtter skal kunne modstå nogle vægt af planten vokser på det, er grene af willow en fælles valg. Willow ikke kun er fleksible, som gør det muligt at nemt danne og væve støtte, men piletræer er holdbare og din støtte kan vare op til 10 år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com