Store Woody vinstokke & klatring planter

October 23

Store Woody vinstokke & klatring planter

Træagtige vinstokke er lavtvoksende planter med lange, woody stilke, der udvikler en klatring, bagud eller krybende dannelse. Træagtige vinstokke har tre typer af systemer, der støtter: slyngtråde, luftrødder eller slyngende stængler. Nogle træagtige vinstokke har en kraftig vækstmønster forårsager dem til at blive invasive. Landscapers plante træagtige vinstokke som privatliv skærme, baggrund planter og groundcover samt skygge til terrasser og dæk. Træagtige vinstokke kommer i et udvalg af arter.

Stedsegrønne

Stedsegrønne vinstokke holde deres blade hele året. Den violette trompet vin (Clytostoma callistegioides) er en 30 til 40 fod lang vin med blank. grønne stedsegrønne blade og klatring slyngtråde. Gul allamanda (Allamanda cathartica) er en woody, klatring vin fra familien Apocynaceae plante med grønne, skinnende blade. Krybende fig (Ficus pumila) er en endemisk woody vin fra Asien, der sætter standarder for 15 til 20 fod med hjerte-formede blade. Det hører til familien Moraceae plante.

Løvfældende

Løvfældende vinstokke mister deres blade om vinteren. Virginia slyngplante (Parthenocissus quinquefolia) er en woody vin med slyngtråde fra familien Vitaceae, der vokser til længder af 30 til 50 fod. Dutchman's pipe (Aristolochia durior) er en 30-fods lang medlem af Aristolochiaceae plante familien; denne træagtige vinstokke er løvfældende, mørke-grøn, hjerte-formede blade. Peppervine (Ampelopsis arborea) er en native North Carolina træagtige vinstokke med tofinnet sammensatte løvfældende blade fra familien Vitaceae.

Blomstrende

Blomstrende vinstokke er planter med farverige blomster. Koral Gedeblad (Lonicera sempervirens) er en 15-25 fod lange forår til efterår blomstrer woody vinstok indfødte til den nordlige halvkugle. Det blomstrer med trompet formede blomster med gul og rød. Klatring hortensia (Hydrangea anomala underart petiolaris) er en 50-fods lang woody vine fra familien Hydrangeaceae blomstrer i juni og juli. Kinesisk Blåregn (Wisteria sinensis) er en klatring træagtige vinstokke med finnede blade og prangende lilla-blå blomster fra ærteblomstfamilien plante familie.

Thorn

Greenbriar (Smilax rotundifolia) er en klatring træagtige vinstokke indfødte til det østlige USA, der vokser til 30 fod i længden med dyb-grønne, læderagtige blade. Bougainvillea (Bougainvillea spectabilis), del af Nyctaginaceae plante familie, er en 3 til 36 fod lang woody vin dækket med torne indfødte til Sydamerika. Catbrier (Smilax glauca) er en native USA klatring vin tilhører familien Smilacaceae plante, der udvikler tornede kviste.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com