Hvordan til at konstruere en vinstok bue Over en Gate

October 23

Hvordan til at konstruere en vinstok bue Over en Gate

Vin buer oprette en haven design detaljer, der er elegant og funktionel. Buen giver skygge og afhængigt af vine valgt, frugt eller grøntsager. Der kræves et espalier for enhver form for vin, du vælger for buen. Tremmer er den underliggende støtte i svangen og giver vin noget at holde på at mens vokser. Du kan købe eller bygge et espalier for din vin arch. Det tager mindre end en dag at gøre en enkel espalier.

Instruktioner

•Dig 2-mund-dybe huller til arch med en skovl eller post hul gravemaskine. Der er to sæt af rør strukturer for denne bue. De vigtigste åbning er 4 fod bred. To pole strukturerne er 12 inches fra hinanden. Så du har brug for fire huller, der er 4 fødder fra hinanden i midten og 12 inches fra hinanden på siderne.

•Build vigtigste rør strukturer. I den ene ende af hver af de fire stive polakker, prime og lim pipe koblinger. Tillægge de koblinger, også ved hjælp af primer og lim det fleksible PVC. Når du er færdig med dette trin, har du to sæt af poler forbundet med fleksible PVC.

•Indstil op buer i hullerne. Udfyldes med snavs, at få polakkerne så lige som muligt. Den øverste slange vil flex, giver buen dens overordnede form.

•Sæt redder ledning til en af polerne i bunden. Det er nemmest at wrap tråd omkring stillingen og derefter dreje den på sig selv til at fastgøre den. Tage wiren på tværs af 12-tommer afstand og pak det omkring denne post. Arbejd din vej op begge stillinger, buen og ned til anden siden. Skære wiren og sikre slutningen, som du gjorde i begyndelsen.

•Plant vinstokke i bunden af espalier på hver side. Binde vinstokkene til tråd og gitter rammen med sejlgarn.

Tips & advarsler

  • Som vinstokkene vokser, fortsætte med at binde dem til strukturen. Dette hjælper dem, hvor de skal vokse, og de vil naturligvis væve omkring strukturen.
  • Denne bue er tungere vinstokke, druer eller andre vinstokke, der producerer frugter eller grøntsager. Du kan bruge et enkelt PVC arch for lettere vinstokke, såsom klatreroser, clematis eller snegl vinstokke.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com