Hvordan man kan anvende Silikoniseret akryl Latex Caulk & væg maling

April 30

Hvordan man kan anvende Silikoniseret akryl Latex Caulk & væg maling

Brug caulk at reparere små og store huller i vægge og lofter. Silikoniseret akryl latex caulk kan males, efter det er tørt og du har slebet reparation. Kan du anvende primer, før du anvender maling for at hjælpe malingen matche, hvad er allerede på væggen. Tillad fem eller flere timer at fuldføre opgaven, afhængigt af størrelsen af hullet og mængden af caulk du bruger.

Instruktioner

•Rengør hullet: fjerne alle løse stykker. Brug en fugtig svamp til at rense mur rundt om hullet og kanten af hullet, så der er ingen stykker tilbage, der ikke hører hjemme på væggen.

•Sand i kanten af hullet og forberede dem på anvendelsen af caulk. Hvis du arbejder på gips vægge, lægge en dæmpe på kanten af hullet.

•Brug spartel forsigtigt anvende caulk hele hullet, udfylde det til væg dybde. Hvis hullet er mere end en tomme i diameter, anvende en self selvklæbende væg patch, der passer fra midten af hullet til kanterne. Trimme det hvis det er nødvendigt. Caulk rundt i kanten, hvor muren opfylder rummet mellem patch og væggen. Glat caulk ind i væggen. Caulk vil rydde op med vand. Gør enhver oprydning, før det tørrer. Så lad det tørre i et til fem timer, afhængig af tykkelsen du har anvendt.

•Sand caulk med fint sandpapir indtil det reparerede område matcher resten af væggen i dybde og tekstur.

•Applicer primer om nødvendigt derefter male. Prøv at bruge det samme værktøj, såsom en paint roller, når du anvender maling, som blev brugt på resten af væggen. Dette vil sikre patch paint tekstur matcher resten af væggen. Forhåbentlig vil du have nogle rester maling fra væggen. Hvis ikke, match farven på malingen på resten af væggen med hjælp fra din neighborhood maling butik. Igen, rydde op efter du male, så lad det tørre.

Tips & advarsler

  • Brug lignende retninger til at lave et mindre hul i en væg, men hvis hullet er mindre end en tomme i diameter du kan fylde det med caulk--ikke en self selvklæbende væg patch. Følg med slibning og maleri som ovenfor.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com