Hvordan man samler en kæde Link hegnet Gate

April 30

Er du sætte en kæde link hegnet sammen for første gang? Hovedformålet når at sætte op en kæde link hegnet er at sikre det er stærk og sikker, især hvis du lægger en oppe nemlig en pet. Selvom du kan købe en gate, der er allerede samlet for dig, er det lige så let at sætte det sammen selv. Samle din stykker og lad os komme i gang.

Instruktioner

•Skub på spændinger bands. Spænding bands vil gå på gate ramme før du sammensætte gate ramme. (Disse spændinger bands vil forbinde til spænding barer senere). Du vil gerne sætte tre bands på hver side, hvis du har en lille gate. For en stor port kan du har brug for en anden. Tilslut gate ramme stykker, når spændingen bands er på. Dette vil være den ydre ramme af gate til at gøre din rektangulære dørfigur.

•Skub spænding bar i mesh. Du bliver nødt til at gøre det for begge sider af døren mesh. Tag din spænding stang eller bar og flette det gennem side sløjfer af mesh ledninger.

•Pieces skal ligge fladt på jorden. Når du har spænding barer i trådnet, bliver én side af portens spænding bar og spænding bands nødt til at være forbundet på skinner. Anden siden skal være trukket stramt tilsluttes spænding bar også med bands.

•Fjern ekstra masken ledninger der ville ellers hænge over kanten. Tage denne bar ud af bandene første. Fjerne wire i slutningen af linjen spændinger og trække dem ud.

•Sæt bar tilbage på spændinger bandene. Trække trådnet stramt, fordi du ønsker det skal være en stram pasform. (Hvis pasformen ikke er rigtige simpelthen tage baren og gøre en anden tråd justering). Sted uafgjort wire gennem mesh ledninger, omkring både top og bund skinner. Cirka binde tre ledninger for hver jernbane. Wiren afholdes næppe over gate rammen til at sikre, at ingen bevægelse.

Tips & advarsler

  • Hængsler og låsen er til at blive anvendt, når hængende porten.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com