Hvordan at finde en pause i et elhegn

October 24

Et elhegn er et lukket kredsløb. Aktuelle flyder fra en controller, energizes elhegn wire, passerer til jordforbindelse rod(s), derefter vender tilbage til registeransvarlige. Nogen kløft eller modstand i denne løkke vil forårsage en pause i elhegn. Fejlfinding og reparation er som regel bare et tilfælde af indsnævre de mulige årsager til fejl.

Instruktioner

•Kontrollér elhegn controlleren til at sikre, at det udsende den korrekte spænding. Lyn er den mest almindelige årsag til controller fiasko. Lyn omdirigeringsmaskiner og overspændingsbeskyttere vil bidrage til at forhindre controller fiasko.

•Walk langs linjen elhegn, på udkig efter åbenlyse problemer. En åben gate, en mislykket splejsning eller en brudt wire vil forårsage en pause i et elhegn. En brækket isolator kan tillade ledning til at røre en hegnspæl.

•Tag ukrudt eller børste, der er vokset op i El-hegn. Nuværende i El-hegn vil tage stien mindst modstand at nå jorden.

•Look for noget, der kommer i kontakt med wire, såsom en falden lemmer. Et vævet hegn kan have strakt nok til at kontakte wiren.

•Lyt til en rytmisk, knitrende lyd. En pause i et elektrisk hegn vil ofte resultere i en akustisk gnist på fiasko.

•Tjek for korrosion på alle pauser i El-hegn. Ethvert sted, hvor en ledning var splejset eller tilsluttet en isoleret ledning er et sandsynligt sted for korrosion, som kan afbryde strømmen.

•Brug et elhegn tester, som er tilgængelig på gård forsyning butikker. Et elhegn tester består af en håndholdt basisenhed og en sonde, der er forbundet med en isoleret ledning. Hvis du vil bruge, skubbe sonden i jorden og røre den håndholdte enhed til elhegn-tråd. Udlæsning på den håndholdte enhed vil fortælle dig, hvis nuværende strømmer gennem wiren på det tidspunkt. Test på forskellige tidspunkter, indtil du indsnævre placeringen af pausen.

•Tilføj yderligere grundstødning stænger hvis testeren viser, at spændingen er lav overalt langs hegnet. Følg anbefalingerne fra producenten af controlleren hegn om placering og afstanden mellem grundstødning stænger. En konfiguration, der fungerede godt i foråret kan ikke arbejde så godt, når jorden tørrer om sommeren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com