Tag skaden & orkaner

October 24

Tag skaden & orkaner

Vind skader ved forårsaget af orkaner kan være ødelæggende for et hjem eller forretning ejer. Særlige bygning skal være opfyldt for alle nybyggeri i orkan-udsatte områder.

Ødelæggende Crosswinds

Under en orkan, er hjem udsat for meget kraftig vind, der kan ramme fra to forskellige retninger inden for en meget kort periode. Det er ofte den anden vinden, der gør mest skade.

Orkanen udsatte steder

Undtagen i en usædvanlig stor storm dråber taget skade ud drastisk som du flytte ind i landet. Still, hvis du bor et sted langs Gulf Coast eller Atlantic seaboard du skal betale særlig agt på tagkonstruktionen.

Sikring af eksisterende tagene

Træramme tag spær kan være bundet by med metal bånd helst efter huset er bygget. Disse galvaniseret stykker, lidt ligner snoede tværbjælke bøjler er naglet i top og bund slutningen af spær til ridge og top pladen af væggen.

Når du bygge

Et hofte tag er god i en orkan zone. Også, bruge tunge og not krydsfiner, som er naglet og limet med byggeri klæbemiddel til tag spær. Bruge ekstra negle hver singels og ekstra tag cement, hvor det pågældende materiale er påkrævet.

Følg orkanen bygningsreglementer

Du bliver nødt til at følge bygningsreglementer, når du opbygger; Det er ret mange steder langs Gulf Coast og Atlanterhavskysten. Det er også en Gud idé at tjekke med lokale bygherrer at se hvor tagene er øjeblikket bygget og styrkes.

Bernoulli effekt

Orkanen vinde kan mindske presset over tag, løfte taget. Dette kaldes Bernoulli effekt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com