Kan jeg bruge væg bøjler på aluminium hegnspæle?

October 24

Aluminium hegnspæle kan have en række forskellige tilbehør tilføjet til dem, endda nogle, der ikke er nødvendigvis ment specifikt for disse hegn. Væg hangarer kan knyttes til aluminium hegnspæle i forskellige opfindsomme måder for en række årsager.

Metalplader Drill

Med en tunge borehoved beregnet til at bore gennem tykke stykker af metal, kan guide huller skal bores i en aluminium hegn post for væg hangarer. Drill bit skal være på størrelse med skruer eller skruer, der normalt ville passe ind i et ark klippevæg. Tillægge disse huller op og ned aluminium hegnspæle væg hangarer. Så længe væg hangarer ikke bøje under vægten af hvad du hænger ud af dem, vil ikke de trække sig ud af aluminium hegn post.

Indpakning Wire

Væg hangarer kan også knyttes med stål eller kobber ledning. Denne ledning kan kan købes fra en hardware butik og skæres med en bidetang, samt manipuleret til at blive svøbt omkring aluminium hegn post. Wrap væg hangarer flere gange omkring aluminium post, vride det stramme ved indpakning begge ender omkring den anden og dreje dem med greb af bidetang. Ulempen til disse metal og jern stykker wire wraps er, at over tid, de vil glide ned aluminium pole, især når noget hængende ud af dem. De skal hele tiden være rejst og strammet eller suspenderet på noget, der er i aluminium hegn post.

Alternativer

Mens wall hangarer kan anbringes på aluminium hegn indlæg, det er ikke nemt at gøre og det vil ikke se meget godt, uanset hvad du hænger på dem. Der er andre hangarer og metoder til hængende ting off aluminium hegnspæle. Ved at fjerne aluminium hegn post cap, havearbejde kroge betød at hænge gryder kan være fastgjort til toppen af stillingen, snaking inde. En metal "S" stykke kan også hænges fra toppen af hegnspæl, så du kan hænge elementer uden at skulle knytte væg hangarer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com