Hvordan at rengøre en tin rådsherrerne

May 1

Tin lågkrus, ligner især hvis tin er meget poleret, sølv. Tin er en metallegering, dog, og det anses for at være en mindre ædle metaller. Tin lågkrus er normalt let at rengøre. Der er blot et par regler du skal følge for at holde tin lågkrus ser rart, og de nøjagtige rengøringsmetoder afhænge om finish er poleret, satin eller antik.

Instruktioner

Hvordan at rengøre en tin rådsherrerne: Poleret Finish

•Hvis den tin rådsherrerne har afholdt drikkevarer eller er ellers meget snavset, rengøres med opvaskemiddel og vand, skyl det godt og tørres med en blød klud.

•Kør polske til en høj glans med opskriften, tilbydes af tysk-skåle-glasses.com eller ved hjælp af en kommerciel tin polsk. Hvis du vælger at bruge den hjem opskrift, sted 1/4 kop mel i et målebæger, tilføjer en teskefuld bordsalt og bland i hvid eddike, indtil du har oprettet en tynd pasta.

•Applicer pasta (eller en kommerciel polsk) med en blød klud. Gnid pastaen over Poleret finish, med små cirkelbevægelser med kluden. Brug en anden klud til at fjerne den overskydende polske. Buff den tin rådsherrerne til en høj glans.

Hvordan at rengøre en tin rådsherrerne: Satin eller antik Finish

•Fyld krus med varmt vand. Tilføj en dråbe flydende skålen vaske.

Anslag dysefastgørelsen krat på indersiden og ydersiden af tin rådsherrerne med en blød svamp.

•Rinse krus med varmt vand og tør det godt med en blød klud eller et håndklæde.

Tips & advarsler

  • Tin-pleasure.com advarer mod rengøring tin i en opvaskemaskine. Rengøringsmiddel til opvaskemaskiner er for barsk for dette metal. Desuden, hvis en tin rådsherrerne bruges til saft, sodavand eller andre sure drikkevarer, vaske det straks efter brugen for at forhindre korrosion.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com