Standard Hosta

October 24

Hostas bringe forskellige farve, tekstur og blad figuren til haven. Disse skygge-elskende stauder har god tørke tolerance engang etableret. Hostaer kan deles, tillader avlere til at dele planter og udvide deres samlinger uden at pådrage sig yderligere omkostninger. Hostas stammer fra Japan, Kina og Korea.

Guldstandarden Hosta

Hybrid hosta guldstandarden når 18 inches høj og 36 inches lang med lavendel blomster, der vises fra midten af juli til midten af August og mørk grøn, hjerte-formede blade der tilbyder en guld center, hvor anlægget udsættes for sollys. Denne hosta er en energisk avleren.

Striptease

Striptease, American Hosta Society 2005 Hosta af året award vinderen, er en sport af guldstandarden. Det vokser 20 inches høj med en 36-tommer sprede, præsentere lavendel blomster og mørke grønne blade med en tyk guld stribe ned langs midten. Washington State University udvidelse minder avlere der brogede sorter klarer sig bedre med mere sollys, specielt eftermiddagssolen, men producenterne skal være opmærksom på at hostas generelt ikke trives i dybt skyggelagte områder.

Royal Standard Hosta

Royal Standard hostas har en sammenklumpe vane og nå 18 inches høj med en spredning af op til 4 fod. Deres grønne blade er normalt mindre end 5 inches på tværs og de duftende hvide blomster vises i September. Ifølge University of Arkansas udvidelse, denne hosta blev indført i 1965 og blev den første hosta patenteres. Royal Standard viser frosthårdførhed og tolerance over for varme og dårlig jord. Denne hosta også tolererer mere sollys end blå Campanula eksempler, og sollys hjælper duft af blomster til at udvikle.

Advarsler

Mens hostas har få sygdomme, er guldstandarden og Striptease modtagelige over for infektion af Hosta Virus X eller HVX. Den amerikanske Hosta Society anbefaler at købere inspicere nye planter for forekomst af virus og at avlerne ødelægge alle planter, der viser symptomer. Symptomer omfatter pletter af væv af varierende farve og cirkulær, ringmærket steder. AHS yderligere advarer om, at enhver hosta med plettede blade bør mistænkes for husly en virus.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com