Sådan Design din egen udendørs område med ilden Pit siddepladser

October 25

Ildsteder er en stor del af underholdende udendørs. At sætte en i din landskabsarkitektoniske planer ikke kun tilføjer stemning men tilbyder en varmekilde til kølige temperaturer, udvide mulighed for at nyde din baghave ud over sommernætter. Under planlægningen af skal siddepladser område omkring dit brand, sikkerhed samt æstetik tages i betragtning. Designe et udendørs område, der centrerer sig omkring den tidløse tidsfordriv af ristning hotdogs og skumfiduser mens fortæller historier omkring den skønhed og varme af åben ild.

Instruktioner

•Kontroller dine lokale love for eventuelle begrænsninger i at have en udendørs brand pit. Se, hvis bestemmelser tillader dig at have en på alle, og finde ud af om eventuelle restriktioner for placering og størrelse af en i din værftet.

•Stake ud af en placering, der giver dine gæster den bedste udsigt din baghave har at tilbyde. For eksempel, hvis du har en søen hjem sted brand pit i et område montrer der solnedgangen over vandet.

•Think om hvor røgen kan rejse til, ødelægger en ellers funktionelle udendørs opholdsområde. For eksempel, holde klar til at ryge ud af dem, der sidder på din ryg veranda eller på din nabos dæk.

•Fastsætte område for typen af underholdende, du ønsker at have. For eksempel, tilføje en pool i design i nærheden til svømning og derefter tørring off af en brølende ild eller en udendørs køkken og bar for casual middagsselskaber.

•Vælg siddepladser, der afspejler design af resten af din landskabspleje. For eksempel, bruge gamle rustikke logfiler hugget ind i bænke til en naturlig design eller sten bænke til en mere moderne føler.

•Build siddepladser som en forlængelse af brand pit, selv for et design, der flyder rundt i rummet. For eksempel, bygge mure af de samme sten, der omgiver pit og høj og bred nok, at de skaber opholdsafdeling for gæsterne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com