Hvordan du udskifter en laminat badeværelse bordplade

October 25

Hvordan du udskifter en laminat badeværelse bordplade

Laminat badeværelse bordplader er svært til skade, men kan blive forældede på grund af en uønsket farve eller stil. Men laminat bordplader er billig og ligetil at erstatte, gør dette en rimelig projekt for mange boligejere. Når du vælger en bordplade, Sørg for at vælge en, der har en udskæring, der vil passe din ønskede vask. Hvis din eksisterende vasken er uafhængig af den laminat bordplade, genbruges vasken nemt i dette projekt.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen til badeværelse vasken. Anbring en spand under vasken og inde forfængelighed at fange alt vand i rørene. Fjern P-fælde under vasken ved hjælp af justerbar tang til at slå forbindelsen mod uret. Brug den samme teknik til at løsne møtrikkerne, der sikker hver vandforsyning linje til det lokale slukke ventiler.

•Score det sted, hvor de eksisterende laminat bordplade opfylder væggen med en hobbykniv til at skære igennem enhver maling eller caulk. Lirke køkkenbordet væk fra væggen med et brækjern og kassér den gamle køkkenbordet.

•Applicer en tyk perle af silikone caulk på den øverste kant af forfængelighed. Placer flere 1/2-inch dyvler på tværs af kant af forfængelighed, kører front til tilbage, så de spænder over bredden af kabinettet. Planlægge på afstand dyvler omkring 18 inches fra hinanden. Selvom dyvler ikke er nødvendige, vil de hjælpe dig med at undgå udtværing caulk.

•Skub den nye laminat bordplade på plads; dyvler bør suspendere køkkenbordet over caulk. Fjerne dyvler, når køkkenbordet er ved sin ønskede placering og lade bordplade til at komme i kontakt med caulk.

•Applicer en perle af silikone caulk rundt i kanten af køkkenbordet, der lever op til væggen. Glat caulk med din finger til at fjerne eventuelle mangler i din ansøgning teknik.

•Træk vasken fra den gamle laminat bordplade ved at skubbe det gennem hullet i tælleren. Skræl væk nogen gamle caulk fra undersiden af vasken. Anvende en perle af silikone caulk rundt i kanten af vasken udskæring i laminat bordplade. Skub vasken i hullet i den nye køkkenbordet.

•Reconnect vandforsyning ved at knytte forsyningslinjerne til lokalt slukke ventiler bruge justerbare tænger til at sikre møtrikken knyttet til fødeledningen. Tilslut P-fælden ved hjælp af justerbar tang til at stramme forbindelsen mellem afsnittene i røret. Tænd for vandforsyningen og check for utætheder.

Tips & advarsler

  • Hvis din gamle laminat bordplade havde en højere tilbage splash end den nye model, plan om at lappe og maleri på væggen inden du installerer den nye køkkenbordet. Dette trin kan nemt tilføje en ekstra dag arbejde til projektet, så sørg for at give mulighed for den ekstra tid.
  • Hvis rørene lække efter du geninstallere vasken, kan du prøve at placere nogle blikkenslager er tape over tråde af røret. Derefter skrue rørene fast på plads.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com