Hvordan kan jeg fortælle om min afkalker fungerer korrekt?

October 25

Boligejere installere Afkalkningsanlæg af flere grunde. Vask med blødt vand betyder renere tallerkener, glas og bestik. Brusere er sjovere med blødt vand, også som sæbe og shampoo skummer mere fuldt ud. Blødt vand betyder også, du behøver til at skrubbe på grimme pletter på badekar og håndvaske. Desværre Afkalkningsanlæg stop undertiden i orden, og når de gør de give ikke nogen af disse fordele. Hvad bør du kigge efter, hvis du har mistanke om at din skyllemiddel er brudt sammen?

Svigtende ren testen

Det kan være svært at fortælle om en afkalker fungerer korrekt, fordi de negative konsekvenser af et funktionssvigt opbygge gradvist over tid. Men der er flere tegn på, at du kan kigge efter.

Hvis du opdager, at dine retter, sølvtøj eller briller, der kommer ud af din opvaskemaskine eller vasken med konsekvent steder eller kridtagtige pletter, du skal tjekke på din afkalker sundhed. Vandblødgøringsapparater formodes for at fjerne disse grimme pletter. Det er hårdt vand, der forlader dem bag.

Du bør også være opmærksom på mængden af skum, der hober sig op når du opvask. Blødt vand producerer en betydelig mængde af sæbebobler og skum, når det kombineres med opvaskemiddel. Hårdt vand producerer lidt hvis nogen skum.

Endelig, hold et nøje øje på dit badekar og håndvaske til enhver orange, rusten pletter. Dette, igen, er et sikkert tegn på en afkalker der ikke længere fungerer korrekt. Disse pletter er kun tilbage med hårdt vand, ikke blød.

En renere du?

Blødt vand gør, at tage et brusebad en langt mere behagelig oplevelse. Dette skyldes, at både sæber og shampoo generere mere skumme, når de er kombineret med blødt vand. De genererer meget lidt, men når de kommer i kontakt med hårdt vand.

Hvis du brusebad med hårdt vand, kan du også føle mindre ren. Din hud kan føles tørre, og dit hår kan ikke have sin sædvanlige glans.

Vær opmærksom på et fald i vandtrykket i dit brusebad, for. Når Afkalkningsanlæg ikke fungerer, kan mineralforekomster samles omkring brusehoveder. Dette vil delvist tilstoppe hovedet, og resultere i en svagere strøm af vand. Du kan også bemærke rust pletter omkring dit brusebad afløb. Igen, det er hårdt vand, der forårsager dette.

Hvis du bemærker nogen af disse symptomer, kan du blive konfronteret med en vand-blødgører, der har standsede i orden.

Heldigvis indebærer ikke alle metode til reparation af et funktionssvigt afkalker ringer, og betale dyrt for en blikkenslager.

Løse problemet

Mange gange, du kan foretage fejlfinding af en afkalker uden at skulle stole på den ofte bekostelige ekspertise af en blikkenslager. Det er fordi fleste afkalker problemer er forårsaget af en ophobning af salt.

For eksempel, kan du mærke at en overflod af salt har belagt dine afkalker saltlage tank. Du kan løse dette nemt nok med en stor pensel og nogle sæbe.

I andre tilfælde kan saltaflejringer tilstoppe en afkalker forbindelse til sine mineralske kampvognen. Igen, kan du løse problemet ved blot rengøring forbindelsen, indtil det er salt gratis.

I andre tilfælde får man dog kalde fabrikanten eller en blikkenslager til at reparere din afkalker. Det kan være dyrt, men hvis du bor i et område med særlig hårdt vand, kan det også være nødvendigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com