Hvordan til at anslå, hvor meget materiale er nødvendig for at niveau en Swimming Pool

October 25

Hvis du installerer en over jorden pool skal du niveau jorden med sand før installation. Beregning af materialer du har brug for er nyttigt at undgå ekstra ture til hjemmet forbedring butikken for flere materialer. Nivellering jorden forhindrer vandstanden i swimmingpool bliver ujævn, som kan forårsage belastning på pool vægge. Tage din tid, når installation en overjordiske swimming pool for at hjælpe forlænge dens levetid.

Instruktioner

•Construct en 2-ved-4, der er en fod længere end længden af swimmingpoolen. For eksempel, bør i bestyrelsen for en 18-fod pool være 19-fødder længe. Nail to mindre brædder sammen til én lang bestyrelsen hvis du ikke kan finde et bord længe nok. For en 18-fod pool, nail to 10-fods brædder sammen. Overlap bestyrelser omkring en mund for at få en 19-fods bord.

•Sæt ene ende af bestyrelsen på det højeste niveau af jord. Læg en plan for enden af anden siden af brættet og har en anden løfte brættet, indtil det er niveau.

•Measure hvor langt du skal raise i bestyrelsen for jorden at være niveau ved at holde niveauet på jorden og måle op til bunden af bestyrelsen. Hvis du skal rejse jorden mere end to inches bør du bruge en skovl eller en rendegraver til at fjerne jord fra den høje side og sætte det til den lave side. Tamp ned i jorden med en tamp kompakt det og forhindre det i at flytte.

•Calculate området i swimmingpoolen. For en runde pool, formere kvadratet på radiussen af 3.14. Radius er afstanden fra midten af poolen til siden. Multiplicere længden af swimmingpoolen gange bredden for en firkantet pool.

•Divide området med 12 for at få antallet af kvadratfod af jorden du skal dække.

•Flere antallet af kvadratfod af dybden af sand skulle niveau jorden. Du skal ikke mere end 2 inches af sand pr. kvadratfod. For en 18-fods runde pool, formere kvadratet på ni, der er 81 af 3.14 at få 254.34. Dividere det med 12 at få 21.2 kvadratfod. Ganger dette med to og du har brug for ca 43 kvadratfod af sand til niveau poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com