Hvor ofte Dendrobium orkideer Bloom?

October 26

Dendrobiums er blandt de mest almindelige orkideer i det kommercielle marked, ifølge New Jersey Orchid Society. Denne plante spirer blomsterspyd med en spray af orkideer i en bred vifte af farver og former, afhængigt af sorten.

Beskrivelse og sorter

Ligesom de fleste andre orkideer er Dendrobium en epifyt, der vokser på træer i sine indfødte vækststeder i Sydøstasien til Himalaya bjergene og Indien. Hundredvis af hybride arter findes. Farver spænder fra pink til bi-farvet creme med magenta.

Caring nemlig Dendrobiums

Som en epifyt foretrækker Dendrobium bark til pottemuld. Det har brug for lys, men det skal være indirekte filtrerede sollys og ikke direkte sol. Luftfugtighed på 50 til 60 procent er bedst for Dendrobiums. Beskytte din Dendrobium fra kolde. Det reagerer godt på regelmæssig gødning under sin aktive vækstsæson, fra foråret gennem sensommeren.

Blomstrende frekvens

Mange Dendrobium arter begynde at udvikle blomsterspyd i slutningen af vinteren til foråret hvis de har været befrugtet ordentligt før tidspunktet. De resulterende blomster er langtidsholdbare og kan forblive på planten for otte til 10 uger før visnen og slippe. Forvent Dendrobium orkidé at blomstre fra foråret gennem sensommeren hvert år, med en hvilende periode om vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com