Hvordan du fjerner maling fra skuffen trækker

May 2

Hvordan du fjerner maling fra skuffen trækker

Skuffen trækker kommer i mange former, størrelser, materialer og stilarter. Gammel maling på disse kan synes vanskelige at fjerne, især hvis pull er kunstfærdigt udformet med mange sprækker. Slibning af gammel maling er ikke en mulighed i de fleste tilfælde og er mere arbejdskrævende end andre muligheder du har. En nem måde at fjerne maling fra skuffen trækker er at bruge en stripper.

Instruktioner

•Vælg en sikker til indendørs brug farvefjerner. Eksempler kan nævnes soja-baseret gel strippere. Check etiketten før de køber for at se alle sikkerhedsforanstaltninger bør du tage.

•Sæt maler tape på skuffe overflader nær skuffen trækker for at forhindre produkt fra dryp eller sprøjt hvor du ikke ønsker det.

•Tag på beskyttelsesbriller og gummihandsker. Åben container med farvefjerner.

•DIP en lille pensel i maling stripper. Bruge penslen til at anvende det til skuffen trækker.

• Giv Produktet tid til at arbejde på malingen. Tynde lag af maling vil som regel løsne hurtigt, men det afhænger også af mærke af stripper du bruger. Forvente at vente mindst 5 minutter, men formentlig længere.

Anslag dysefastgørelsen skrabe malingen af med en lille spartel eller gnid det med ståluld. Fugt en klud med enten vand eller produktets foreslog den stripper etiket, og tørre det over skuffen trækker bagefter at fjerne mere maling rester og overskydende produkt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com