Hvordan til at disponere over grønne pærer

October 27

"Grøn" pærer, ofte genkendes af deres curlicue form, er teknisk kendt som kompakt fluorescerende pærer. Forbrugerne spare ca $30 over levetiden på pæren fordi pærer bruge 75 procent mindre energi og sidste 10 gange længere end glødepærer. Ulempen er at de indeholder en lille mængde kviksølv og skal bortskaffes korrekt.

Instruktioner

Hvordan til at disponere over grønne pærer

•Find en lokal bortskaffelse indstilling på www.earth911.org. Denne hjemmeside bruger ZIP koder til at finde den nærmeste genbrugsstation. Eller ring til agenturets lokale affaldshåndtering for genanvendelse indstillinger og bortskaffelse retningslinjer.

•Tab pærer ud hos en lokal forhandler med en retur program. IKEA-butikker acceptere gamle pærer til korrekt bortskaffelse. Også, hvis pæren standser arbejdet inden for sit toårige garantiperiode det kan returneres til forhandleren hvor det blev købt.

•Seal de kompakte fluorescerende pærer i en plastik pose og sætte det i husholdningernes skraldet. Den bedre forseglet pæren er, jo mere sikkert vil det være og det mindre skadelige for miljøet. Dobbelt-sække er foreslået. Hvis den lokale affaldshåndtering forbrænder skrald, smid ikke af pærer i skraldespanden at undgå afbrænding af kviksølv i pæren.

•Rengør op enhver brudt pærer ved at feje skårene af glas og sætte dem i en forseglet plasticpose. Brug ikke en støvsuger til at rydde op i brudte pærer. Brug et fugtigt stykke køkkenrulle til at tørre op nogen mindre partikler af glas og placere et stykke køkkenrulle i den forseglede pose. Luft ud af rummet ved at åbne et vindue til ventilation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com