Grundlæggende Toilet Reparation

October 28

At vide, hvordan du gør grundlæggende toilet reparationer kan spare dig for regning af en blikkenslager til at tage sig af problemet. De fleste toilet reparationer kan udføres med et par enkle værktøjer og de fleste reservedele kan købes fra en hardware eller hjem forbedring butik. Visse typer af problemer kan ikke repareres og vil kræve erstatning af toilettet.

Løbende Toilet

Et fælles problem med et toilet er, at det fortsætter med at køre efter det er blevet skyllet. Fjern låget fra bagsiden af toilettet og inspicere prop og float mekanismen for at reparere en kørende toilet. Glatte bøjet stænger, eller justere prop kæden for at løse problemet. Hvis bolden på float mekanisme er fyldt med vand vil det skal udskiftes. Hvis korrosion er sket på nogen af de indre dele af toilet tank, erstatte dem med reparation kits, der kan købes fra en hardware eller hjem forbedring butik.

Utæt Toilet

Når toiletter er installeret der en voks ring bruges til at oprette en forsegling mellem toiletkummen og gulvet. Hvis du oplever et problem med et utæt toilet, vil derefter erstatte voks ring ofte løse problemet. Hvis du vil erstatte voks ring, først slukke for vandforsyningen til toilettet og skylles for at fjerne vandet fra tank og skål. Fjerne boltene sikring toilet på gulvet og toilet off den eksisterende voks ring. Toiletter er tung, så brug korrekte sikkerhedsforanstaltninger før du løfte på toilettet. Inspicere skål for nogen revner eller skader på porcelæn. Hvis der ingen skade erstatte voks ring. En erstatning for voks ring kan købes i afsnittet VVS i hardware eller hjem forbedring butikker. Nulstille toilettet og sikre bolte før du tænder på vandforsyning til toilettet.

Unfixable skader

I nogle tilfælde kan skade gøres på toilettet, der vil kræve at toilettet erstattes. Toiletter består af to hoveddele, skålen og tanken. Hvis et objekt bliver indgivet i skålen af toilettet og ikke kan fjernes er derefter erstatte toilettet den eneste mulighed. Revner i porcelænet kan forårsage overdreven utæt og trussel om skade. Revner eller skader i porcelæn tank eller skål vil kræve, at toilettet erstattes.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com