Husstand tips til myrer

October 28

Husstand tips til myrer

Hvis du har en ant angreb, er det som regel nemt at spotte fordi de klynge omkring noget som de er i stand til at fodre. Hvis du fjerner fødekilde, klyngen aftager, men er tilbøjelige til at dukke op igen. For at afslutte angreb en gang for alle, nødt du til at ødelægge reden. Der er naturlige afskrækkende at holde myrer ud, og det er altid godt at forsegle de åbninger, gennem hvilke de indtaster dit hus.

Ødelægge reden

Myrer gøre reder indefra og ud, og hvis reden er inde, er det sandsynligvis i væggene. Lokalisere det ved at følge sporet tilbage til dens kilde, og hurtigt ødelægge det ved at hælde kogende vand på det, eller sprøjte det med et insekticid. Lokkemad er en anden måde at ødelægge en rede. Hvis du fodrer myrerne poison, tage det tilbage til reden og feed det til kolonien, herunder dronningen. Dette er ofte den mest effektive måde at afslutte en infestation.

Lokkemad

Der findes mange kommercielle ant giftstoffer, men ikke alle af dem arbejde for alle arter af ant. Hvis det er muligt, identificere, hvilken art og købe et produkt, der er effektive for denne art. Skiftevis, opbevare prøver med forskellige produkter, indtil du finder en, der virker. Fjerne fødekilde rundt som myrerne klyngedannelse, erstatte det med agn og vente et par dage. Hvis myrerne forsvinde, arbejdet det sandsynligvis. Nogle lokkemad er ikke sikkert at bruge, hvis du har dyr eller små børn.

Naturlige lokkemad og afskrækkende

Der er mange miljøvenlige måder at beskæftige sig med myrer. En opløsning af sukker, vand og borsyre gør en effektiv agn. Myrerne spiser søde blandingen og tage det tilbage til reden, og borsyre dræber dem. Myrer ikke kan lide mynte, så sprøjtning en pebermynte løsning i huset eller plantning mynte omkring ydersiden er en anden måde at holde dem væk. Andre krydderier, der afskrækker myrer er laurbærblade, salvie, cayenne, kanel og peber. Gøre en effektiv myre spray med hvid eddike, eller blot bruge skålen vaske og vand.

Overvejelser

Når du lokkemad myrer, er det kontraproduktivt at sprøjte dem på samme tid. Hvis du dræbe myrerne fodring på agn, vil de ikke kunne tage agn tilbage til reden. På samme måde, sprøjtning en ant trail slutter angreb for tiden, men hvis reden er stadig aktive, myrerne igen. Hvis du har fastslået, at reden er udenfor, men er du i stand at holde myrerne ud af huset ved sprøjtning dem allerede der, og derefter forsegling huller i sidespor eller baseboard hvorigennem de indtastes.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com