Hvordan virker CLR?

October 29

Anvendelsesmuligheder for CLR

CLR er en fælles husstand renere, der er designet til at rense de tunge pletter af rust, calcium og kalk. Normalt er disse pletter forårsaget af vand hober sig op og den konstant drop af mineraler i vandet. Over tid forårsager dette grimme bygge ups i dræn og badekar. Dette er renere meget high-powered, så det er vigtigt at følge anvisningerne præcis som angivet. Nogle mennesker har klaget over lugt af det, men næsten alle er enige om at det gør jobbet godt. En af de vigtigste fordele ved dette renere over andre rengøringsmidler er, at det fjerner pletter af tre store grimme pletter omkring dræn og bøtter. Dette giver CLR en fordel frem for rengøringsassistenter, der kun fjerne en slags pletten.

Design for CLR

CLR er en husstand renere designet til at slippe af med vanskelige pletter. At det er designet til at slippe af med pletter er calcium, kalk og rust. Disse er alle pletter, der kan være svært at slippe af med uden brug af skrappe kemikalier. CLR er en barsk kemisk, men det bliver arbejdet gjort.

Vigtigste ingredienser

De vigtigste ingredienser i CLR er vand, gluconsyre, citronsyre, mælkesyre, overfladeaktive stoffer, glykolsyre og sulfamic syre. Disse ingredienser er alle designet til at fjerne rust, calcium og kalk, der bygger op på overflader. Visse syrer hjælpe med visse spørgsmål af hvert problem af kalk, kalk og rust.

Husholdningsbrug

De to vigtigste steder at CLR er brugt er i køkken og badeværelse. Køkkenet har tendens til at have en masse mineralforekomster, såsom calcium og kalk. Badeværelset har disse problemer og ofte kan få rustent rundt om vasken, karbad og toilet. CLR-løsningen er placeret på disse problemområder og forlod i flere minutter. Så når tørres væk med en svamp, opbygning af mineraler og rust kommer væk med den rengøringsmiddel.

Syre videnskab

Hver forskellige slags syre i CLR bruges til et bestemt formål. Hver af disse har at gøre med deres kemiske forbindelser og aspekter. Vand er der til at holde løsningen fra at være alt for giftige. Citronsyre er designet til at blødgøre vandet og give en bedre lugt. Gluconsyre opløser mineralforekomster. Mælkesyre er der til at holde fugt og væske inde i løsningen og holde det fordamper for hurtigt. Glykolsyre er brugt til at trænge overflader for at få dyb pletter ophævet og fjernet. Sulfamic syre er designet til at rense metal og fjerne rust.

Forståelse overfladeaktive stoffer

Et overfladeaktivt stof er en nødvendig del af en løsning som CLR. Hvad de gør er at sænke overfladespænding af væsker. Dette gør det lettere at sprede flydende, samt gøre det lettere for andre kemikalier til at arbejde med pletter. Uden de overfladeaktive stoffer, ville kemikalierne har sværere ved at trænge igennem de mineralforekomster og rust pletter under overfladen af de overflader, der skal renses.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com