Hvordan til at trimme Spray skumisolering

October 29

Urethan spray skum er et innovativt isolerende produkt, der kan bruges til at forsegle små huller, weatherize gennemsøgning mellemrum og kældre eller isolere hele huse. Mens anvendelse i stor målestok typisk kræver specialværktøj, kan små rum sprayes let med dåser tilgængelige på de fleste isenkræmmere. Skummet er meget klistret når det er vådt men tørrer hårdt og nemt kan skæres med en gipsvæg sav eller en hobbykniv. Store områder kan beskæres med en bajonetsav med en lang klinge.

Instruktioner

•Trim små områder med en gipsvæg så. Brug selv strøg, som du ville på gipsvæg eller træ, skære materialet, således at det flugter med den træ indramning omslutter det.

•Trim større områder med en bajonetsav. Måle, hvor langt skummet strækker sig ud over udformningen og afskære dette beløb, være omhyggelig med ikke at skære for dybt eller fjerne så meget, at isoleringen er for tynd til at gøre sit arbejde. Bruge en bestyrelse, der strækker sig fra stud og stud til at hjælpe dig med at måle det beløb du skal skære.

•Anvend en hobbykniv til at trimme off små hjørner eller områder du kan ikke få adgang til med en sav. Brug en kniv til at skrabe ud skum, der kan have dryppede på uønskede steder.

Tips & advarsler

  • Hvis du utilsigtet fjerner for meget skum mens der skæres, simpelthen spray på mere skum, vente på det tørre, og skær igen.
  • Mens tørre skumisolering er nem at administrere, er våde skum en anden sag. Våd skum er meget klistret og klæber til næsten alt, herunder hud. Det er meget svært at fjerne når våde og næsten umuligt, når det har tørret. Bære handsker og gammelt tøj når du arbejder omkring spray skum og ikke røre det indtil du er sikker på er tør.
  • Altid bære beskyttelsesbriller, når du arbejder med Save. Anbefales at anvende handsker. Holde dine hænder væk fra flytter savklinger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com