Hvordan til at udvinde olie fra hyben

October 29

Når din dejlige roser færdig med blomstrende, kan der være ret stor "bælg" udvikling, hvor blomsterne engang stod. Disse kaldes hyben, og de er en populær ingrediens i urte-te blandinger på grund af deres gode smag og højt C-vitamin indhold. Ud over at være en nærende mad, indeholde hyben også en olie, kaldet rosa mosqueta, der er gavnlige for huden, når du har brug for til behandling af ar, eksem, forbrændinger, tør hud og rynker. Du kan udtrække nogle af olie i hjemmet ved at gøre en klassisk urte olie fra hyben.

Instruktioner

Udvinding af olie fra hyben

• Indsamle friske hyben i efteråret efter din første frost hvis du ønsker at bruge friske hyben til din olie. Hvis det er mere bekvemt at købe tørrede hyben, er de acceptable for at gøre i olie samt. Hente eller købe nok hyben for at udfylde en kvart krukke om tredjedel fuld.

•Rinse din rose hips for at fjerne snavs eller uønskede plante materiale. Sæt dem på en køkkenrulle og lade dem tørre i cirka en time, og derefter skær dem i halve på langs.

•Fyld den konserves jar omkring en tredjedel fuld med Hyben og derefter fylde det til toppen med luftfartsselskab olie efter eget valg. Olivenolie, mandelolie og vindruekerneolie er acceptabel olier, som er gavnlig for huden.

•Overførsel rose hips og olie til en crock-pot eller ikke-metalliske bagning parabol. Pyrex fungerer godt, men sørg for din parabol har en lun tætsiddende låg. Preheat din ovn til sit laveste temperatur, normalt 150 eller 170 grader Fahrenheit. Tillad din blanding langsomt Cook for tre timer. En alternativ metode, der bruger ingen gas eller elektricitet, er at placere din overdækket konservesfabrikker krukke i solen for en uge til 10 dage, afhængig af temperaturen: varmere dage, jo mindre tid det tager for olie til ekstrakt fra hyben.

•Strain din olie blandingen efter det køler ved at hælde det gennem en sigte. Hvis du kø sien med ostelærred eller en nylonstrømpe, vil disse materialer filtrere små stykker af hofterne.

•Tilføj en teskefuld af E-vitamin olie til hver kvart færdige olie. Det vil tjene som et naturligt konserveringsmiddel og vil også gavn din hud.

•Gem din færdige olie i en tætsluttende glas krukke i et køligt, mørkt sted, såsom under din køkkenvask. Eller flasken det i små glasflasker med dråbetæller toppe for lethed af brug og gaver. Mærke indholdet og indeholde datoen. Til langtidsopbevaring, holde dine hyben olie i køleskabet.

Tips & advarsler

  • Ikke Køb hyben, der er for gammel, da egenskaberne for tørrede hyben forsvinder efter ca. et år.
  • Æterisk olie af hyben er svært at gøre derhjemme. Vand eller damp destillation bruges, som kræver dyrt udstyr og laboratorie betingelser. Når du foretager æteriske olie, er en meget stor mængde af plantemateriale nødvendig for bare en lille mængde af olie.
  • Hvis du er gravid, ikke bruge Hyben olie under din første fire uger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com