Hvordan du fjerner neglelak fra et lærredstaske

October 29

Hvordan du fjerner neglelak fra et lærredstaske

Lærredet er et holdbart materiale, men det er ingen match for neglelak. Hvis du finder en neglelak plet på dit yndlings lærredstaske, ikke kaste det i papirkurven bare endnu. Selvom neglelak pletter ser ofte umuligt at fjerne, kan du gøre det med de rigtige produkter og metoder. Vær forsigtig ved rengøring pletter fra lærred, så du ikke forvrænger eller beskadige stof i processen.

Instruktioner

•Sæt den farvede del af posen med forsiden nedad på en tyk, hvid klud. Fugt en anden hvid klud med acetone eller acetone neglelakfjerner.

•Blot på undersiden af neglelakken pletten med acetone-gennemblødt klud. Skift til ren dele af rag og tilføje flere acetone som rag bliver snavsede. Skift hvidt klud nedenunder ofte, så godt, så neglelak ikke komme igen til lærredet.

•Fortsæt duppe med acetone og klud, indtil nogen mere neglelak overførsler fra posen til rag. Skyl plet med en svamp og rent vand. Ikke dykke taske i vand; Hvis lærred bliver for vådt, kan det mister sin form.

•Affix den farvede del af posen over en skål, hvis nogen spor af neglelak stadig. Bruge elastikker til stramt sikre den farvede del af lærredet over mundingen af skålen. Brug en ske til at langsomt hælde acetone eller acetone neglelakfjerner gennem pletten så det drypper ned i skålen. Fortsæt denne proces indtil neglelak er væk. Være tålmodig; Det er en kedelig proces, men vil være det værd, når neglelak er væk.

•Treat stedet med et vaskeri forbehandling spray til at fjerne enhver resterende farve eller rester. Skyl lærred taske med en svamp og rent vand, så lad det lufttørre helt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com