Hvad hældning er nødvendig for et tag Drain Pipe?

October 29

Hvad hældning er nødvendig for et tag Drain Pipe?

Dræning er en stor bekymring i mange områder af landet, især i samfund hvor flade tage er fælles. I disse samfund passere lovgivere generelt ordinancer, der kræver en vis grad af tag hældning for at tage højde for tag drænrør. Mængden af hældningen kan variere fra sted til sted, men generelt er der nogle grundlæggende specifikationer at følge det kan være nyttigt.

Tag hældning

En korrekt plan af hældning er nødvendig på vandrette tagene hvor lidt at ingen hældning synes at eksistere, ifølge opfattelse af det blotte øje. I virkeligheden har de fleste fladskærms-overdækket bygninger nogle type af skråning at sikre ordentlig dræning. Uden denne let skrånende, vægten af vandet ville blive for stor ved regn og torden og taget ville kollapse under vægten. En typisk tag hældning for ordentlig dræning vil være ca 1/4 tomme for hver 12 inches af tag.

Vandrette rør

Det rette niveau af hældning er nødvendig, når drænrør er konstrueret til at køre vandret langs siden af bygningen, før du tilslutter til en lodret afløbsrør. Dette vil forhindre vandet i at bygge op i afløbsrør og enten overfyldte fra siden af bygningen eller eventuelt bygge på Tag-området. Dette er især tilfældet for tagene, hvor alle fire vægge af bygningen udvide over tag overflade, at skabe en flad lukkede tag overflade.

Faktorer

Hældning for vandrette rør kan være foretaget på grundlag af to primære faktorer. Først af disse er den firkantede optagelser af taget sig selv. Jo større areal af taget, jo større hældning. Den anden overvejelse tages hensyn er størrelsen af røret bliver brugt. Da størrelsen af røret går op, så også gør kapacitet til at holde mere vand på én gang, hvilket skaber behov for en større grad af hældning til at dræne vandet hurtigere.

Anbefalinger

Kapacitet af rør er forskellige ofte og dette spiller en rolle i fastlæggelsen af, hvor meget hældning er nødvendig. Byen San Diego kræver, at tagene er skrå baseret på tagets areal og størrelsen af røret. For eksempel, behøver et tag, der er 1028 sq. ft. og er drænet af en 3-tommer diameter pipe kun en 1/8-inch skråning. Et tag, der er dobbelt at størrelse på 2,055 kvadratfod kræver imidlertid en 1/2-inch skråning med kun 3-tomme rør. Derimod selv, et større tag med en firkantede optagelser af 2.350 kræver kun en 1/8-inch skråning hvis den pibe størrelse er steget til en 4 tommers diameter. En halv tomme skråning er nødvendige for et tag dobbelt denne størrelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com