Hvordan man opbygger en have sæde

October 29

Når alle plantning er komplet og blomsterne begynder at blomstre, tage tid til at beundre resultatet af dit hårde arbejde ved at sidde på en havebænk, som du har bygget dig selv. En havebænk er et pusterum til at nyde køligt aften eller at have en kop te og besøg med venner. Opbygge en komfortabel bænk, der passer til din have, uanset om det er formel eller en finurlig blanding af vilde blomster.

Instruktioner

•Klippe syv stykker af behandlede 2-tommer af 4-tommer tømmer til 56 inches for sæde lameller, ét stykke 38-3/8 inches for cross bandage, to stykker 30-3/8 inches for tilbage understøtter, to stykker 22-1/2 inches for ben seler, to stykker 19-3/8 inches for sæde understøtter og fire stykker 14-5/8 inches for ben.

•Klippe 10-graders off-square vinkler på hver ende af ben, ben seler og sæde understøtter, ved hjælp af en tømrer hurtig pladsen til at bestemme målinger. Skåret en 10-graders off-square vinkel ud en slutningen af hver af rygstøtter, med den skrå ende som bunden. For at skære de off-square vinkler, justere den hævet læbe af hastighed-pladsen med den lange kant af tømmer. Hold pladsen på dens omdrejningspunkt, word pivot er trykt på torvet, og drej indtil 10-graders mærket flugter med kanten af tømmer. Markere tømmer langs kanten af square (den kant, der har pivot trykt på det), derefter skæres langs linjen med en rundsav.

•Lay to ben stykker på jorden eller et arbejdsbord. Juster bunden-vinklet kanterne af benet mod en skrot stykke tømmer. Toppen af benene vil skråner indad. Lægge et af ben seler 2-inches fra bunden af benet stykker på tværs af benene, matcher den vinklede kant med hældningen på benene, og klemme ind i position. Bore et ½-tommer hul ved hver ende af ben brace og benene. Fastgør med ½-tommer transport bolte, der er 4-1/2 inches lang. Placer skiver mellem træ og møtrikken skal tilføjes den havebænk styrke og holdbarhed.

•Clamp, en af de sæde støtte stykker til toppen af benene, at sikre, at de øverste kant flugter. De skrå ender skal matche med ydersiden af benene. Holdning en af bagsiden understøtter oven på ben rammer, matchende bunden, vinklet afslutning med bunden af ben brace. Matchende vinklet slutningen giver den rigtige drejning til den rygstøtte. Den rygstøtte vil hældning på bagsiden af bænken. Bore et ½-tommer hul igennem toppen af ben, sæde støtte og rygstøtte. Sikker med en 1/2-inch bolt, der er 6 inches lang. Bore et ½-tommer hul igennem andet ben og sædet støtte og bruge en 4 ½-tommer bolt til at sikre. Opbygge den anden ende af bænken på samme måde afspejler den første ende.

•Strømforbrug i standby udfyldte benet sektioner op med bagsiden understøtter skråt mod bagsiden og sikre korset tandbøjle, sømning det til midten af indersiden af nederste ben seler i hver ende. Denne del af opbygningen af bænken er lettere med to folk til at holde den cross bandage på plads indtil fastgjort.

•Anbring den første sæde tremme flugter med de forreste kanter af afsnittet ben. Lamellerne vil udhæng 6 inches i hver ende. Søm på plads med galvaniserede søm, bruger tre lameller for sæde del af bænken. Efterlade 3/8-inch hul mellem lamellerne.

•Nail bagsiden lameller på plads. Begynde på toppen af rygstøtter, placere den øverste tremme selv med toppen og sømning på plads. Plads bag lameller 3/8 inches fra hinanden, som med sæde lameller. Bagsiden kræver fire lameller. Opretholde et udhæng på 6 inches, og indskrive nemlig justering med sæde lameller.

Tips & advarsler

  • Den færdige bænk bliver tunge, så har en hjælper ledige til at placere det i haven.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com