Sådan installeres en kæde Link hegnet uden beton

May 3

Kæde link er en populær hegn materiale, der giver en effektiv barriere til en lavere pris end andre hegnet typer. Opførelsen af kæde link hegn er generelt enkel og almindeligt indebærer anvendelse af beton til at forankre sin hegnspæle. Beton tilbyder en stabil og varig fod for kæde link stillinger, men er ikke altid nødvendigt. Sengetøj sand er et almindeligt anvendte alternativ til beton, og kan installeres uden rod og intensiv forberedelse af beton, hvilket giver en lettere hegnet installation.

Instruktioner

•Mark omkredsen af hegn ved at køre træ stakes i hjørnerne ved hjælp af den lille forhammer (forlader omkring tre fjerdedele af andel af jorden). Strække mason's linje fra spil til spil, binde linje om 1 tomme fra toppen af indsatserne.

•Measure og mark hegnet post steder langs mason's linje ved hjælp af målebåndet og omvendt markerer maling. Post-afstanden kan variere fra 6 til 8 fod (på center) afhængigt af længden af hegn top skinner.

•Dig post huller på de mærker, der er foretaget i trin 2, ved hjælp af post hul gravemaskine. Hullerne skal være 8 til 12 inches i diameter og ca 30-inches dyb.

•Indstil en post i det første hul, påfyldning omkring en tredjedel af hullet med sengetøj sand og mætte med vand at slå sig ned i sandet. Angive post på post (niveau er magnetisk, så det vil holde uden at behøve at holde det) og rette de indlæg som nødvendigt, så det forbliver niveau. Fyld hullet med sengetøj sand til omkring 2 inches nedenfor den øverste jord. Mætte med vand at slå sig ned.

•Fyld de resterende 2 inches af hullet med den eksisterende jord fjernes i trin 3.

•Gentag trin 4 og 5 på resterende stillinger, at holde dem ligeud ad mason's linje i trin 1.

Hænge øverste Rails og kæde Link

•Installer spænding bands på slutningen og Hjørnestolperne og skinnen band nær toppen af hver post (disse vil forbinde hegnet top jernbane til hegnspæle). Henvise til spænding og tandbøjle band specifikationer til fastgørelse af vejledning og krav.

•Indstil post caps på toppen af alle hegnspæle; disse er oftest pressede på, men nogle kan kræve brug af skruer eller bolte til at holde dem på plads.

•Sæt hegnet top jernbane ind i tandbøjle band kop (jernbane skal slide i) og fastgør som nødvendige per hegnet specifikationer.

Hæng kæden link hegn ved fastgørelse til spændinger bands, startende fra ene ende post og strækker sig til den anden langs de indre stillinger; de fleste chain link hegn er rullet; så mens du arbejder, kan du blot oprulle kæde link, som du fastgøre den til indlæg. Du kan skære kæde link til at passe ved hjælp af kæde link kuttere, hvis nødvendigt. Henvise til hegnet specifikationer for kæde link fastgørelse instruktioner og hardwarekrav.

•Gentag trin 1 til 4 for de øvrige hegn linjer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com