Sved plet fjernelse tip

October 30

Grimme sved pletter kan gøre kjole shirts og gym tøj unwearable. Din yndlings T-shirts behøver ikke at være henvist til at rydde op i garagen eller gør solo rengøring--du kan nemt bære dem ud i offentligheden igen. Mens gamle pletter kræver en lidt større indsats at komme ud, er det meget nemmere, hvis du har tendens til at dem hellere før end senere at fjerne sved pletter.

At fjerne nye sved pletter

Vent ikke for sved pletter at bosætte sig i dit foretrukne tøj. Hvad er årsagen sved pletter for at ændre et stof farve er ikke farven på din sved, men dens samspil med din antiperspirant. Hvis dine skjorter er tilbøjelige til farvning, tackle potentielle nye sved pletter straks snarere end venter for dem at slå sig ned. Denne teknik er ganske enkel. Medmindre din skjorte skal rengøres, gøre det vrangen ud og løbe koldt vand over areal på pletten før du vasker den.

At fjerne gamle sved pletter

Pletter forårsaget af underarm Sved tendens til at være gul, brun eller grøn farve, mens pletter forårsaget af antiperspiranter kan vises tydeligt eller hvid og har et fedtet eller kalkholdig tekstur. Begge typer af pletter er notorisk vanskeligt at fjerne, når de har afviklet i stof. Hvis du står med en hård plet, er her nogle plet fjernelse tips, der kan arbejde for sved-farves tøj.

Drej beklædningsgenstanden indefra og ud og skyl pletten med koldt vand. Næste, du pre vil behandle pletten ved at anvende en af følgende: vaskemiddel, ammoniak, hvid eddike, blegemiddel stick eller brintoverilte. (Nogle vaskeri produkter med enzym handling er designet til at hjælpe dig med at fjerne vanskelige pletter.) Hvis pletten har allerede forårsaget gulfarvning eller andre misfarvning i området armhule, ikke vil ammoniak sandsynligvis arbejde og hvid eddike eller en anden behandling. Ammoniak fungerer bedst på ny antiperspirant pletter og dem, der har forårsaget stof skal have en "bleget-out" udseende. Uanset hvad du gør, aldrig brug ammoniak og blegemiddel sammen--dampe disse to stoffer oprette kan være giftige.

Når du behandler pre tøjet, lad det har sat 30 minutter og derefter vaske dit tøj i vandet så varmt som dens etiket giver mulighed for ved hjælp af et rengøringsmiddel med en farve-safe blegemiddel. Hvis pletten er der stadig efter den første vask, skal du muligvis behandle tøjet igen. Dog er sætte en sweat-farvede skjorte i tørretumbleren en dårlig idé, da varmen bliver kun sat pletten. Så hvis du har lagt dit tøj i tørretumbleren efter pletter har allerede afgjort, chancerne er du nødt til at smide håndklædet-- og skjorter sammen med det.

Forhindrer sved pletter

Ikke ønsker at beskæftige sig med sved pletter? Der er flere metoder, du kan bruge til at undgå dem helt. Nogle tør rengøring virksomheder vil "sved bejdse-bevis" dit tøj for dig. Alternativt, hvis du er iført en kjole skjorte til at arbejde, bære en T-shirt nedenunder til at opsuge underarm sved.

Anvendelsen af antiperspirant har også en rolle i at skabe sved pletter. Når du anvender antiperspirant, bruger kun ét lag og massere det ind i din armhule, at sikre, at dækker det hele det hudområde, der udskiller sved. Sørg for, at dine underarme er helt tørre, før du lægger på dit tøj. Alternativt kan du sætte på antiperspirant om natten og ikke i morgen.

Typen af antiperspirant du bruger kan også gøre en forskel. Ifølge Mike Thomas af Proctor & Gamble, hvilket gør hemmelighed, Old Spice og Sure, roll-on og gel antiperspiranter er tilbøjelige til at forårsage mere underarm farvning. Disse produkter er meget våde og overføre til tøj lettere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com