Hvordan du køber Pella døre

October 30

Hvordan du køber Pella døre

Pella Corporation er en dør og vindue producent beliggende i Pella, Iowa. Virksomheden er kendt for at producere høj kvalitet døre og vinduer til boliger og kommercielle strukturer. Pella har indgået et samarbejde med amerikanske Energy Star-program til at tilbyde nogle af de mest energi-effektive enheder på markedet. For at bevare et højt niveau af kvalitet og sikre korrekt installation, fastholder selskabet et stramt organiserede distributionssystem. Heldigvis er der en række kilder for Pella produkter, lige fra udbringningsordning til lokale hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Visit Pellas hjemmeside til at udforske de mange forskellige muligheder. Pella tilbyder både udvendige og indvendige døre fremstillet af træ, metal eller glas. Der er også mange udsmykkede og dekorative modeller. Mens du overvejer på materialer og design, anmeld energieffektivitet standarder tilknyttet hver dør, såvel som potentielle skattefradrag og incitamenter for boligejere.

•Planlæg en gratis in-home konsultation. Pella repræsentant vil komme til dit hus med prøver og forklare dine forskellige muligheder. Rep kan give prisoplysninger og også hjælpe dig med at sammenligne fordele og ulemper ved hver type af døren. Hvis du beslutter at foretage et køb, vil hun selv tage målinger til at sikre dine døre er den rigtige størrelse. Dørene bliver leveret til dit hjem og installeret af uddannede Pella medarbejdere.

•Visit lokale Pella showroom. Virksomheden driver showrooms i mange byer. Disse faciliteter tillader kunder at gennemse, få priser og stille spørgsmål. Du kan sørge for salg eller installation eller planlægge et hjemmebesøg, efter at du har undersøgt de forskellige muligheder. En liste over Pella showrooms, henvises til afsnittet ressourcer af denne artikel.

•Speak med dit hjem bygherre eller hjem forbedring kontrahenten om at bruge Pella døre. Han kan opnå priser, tage målinger og købe disse døre direkte fra Pella. Mange entreprenører kan endda installere disse døre for dig ifølge Pella's installation standarder.

•Kontrollér ud Pella døre byder på lumberyards og Lowes hjem forbedring butikker. Du kan købe dine døre fra disse forhandlere og installere dem selv eller hyre en professionel installatør til at hjælpe. Hvis du planlægger at købe døre på denne måde, du bliver nødt til at foretage omhyggelige målinger af eksisterende døre og åbning størrelser at sikre du får den rigtige pasform. En liste over lumberyards og Lowes butikker, der sælger Pella produkter kan findes i afsnittet ressourcer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com