Hvordan til at fjerne silikone fra glas

May 4

Silikone der bruges til en række af hjem forbedringsprojekter. Denne fugemasse forsætligt anvendes undertiden på glas (til at forsegle akvarier, for eksempel) og nogle gange det ender på glas ved et uheld. Du skal derefter fjerne det, sige, før lukning et hul eller, hvis det er der ved en fejltagelse, blot for æstetik. At fjerne denne form for fugemasse kan ikke synes let, men med de rigtige værktøjer og kemikalier, det kan gøres.

Instruktioner

Hvordan til at fjerne silikone fra glas

•Tag på beskyttelseshandsker og briller. Ventilere rummet ved at åbne døre og vinduer.

•Sæt hjælpeprogram kniv parallelt med glas og omhyggeligt dias blade under silikone, så tæt på glasset som muligt. Hvis du er i stand til at gøre dette, start på toppen af silikone lag og udsnit gennem silikone lag på lag. Jo mere får du off glasset denne måde, jo mindre tid til andre fjernelse trin vil tage.

•Applicer silikone remover til de resterende silikone. Lade det der for den tid, der er angivet på etiketten (det varierer efter produkt, men bør tage mindre end fem minutter, hvis du har fjernet de fleste af silikone).

Anslag dysefastgørelsen Skrab off de resterende rester med en spartel. Silikone af opløsningsmiddel bør have løsnet det nok til at gøre dette meget enkle.

•Sæt varmt vand og en teskefuld flydende sæbe på en svamp. Aftørre hele området og derefter skylles den med varmt vand.

Tips & advarsler

  • Du vil finde silikone fjernelse kemikalier på isenkræmmere, hjem forbedring detailhandlere og nogle automotive butikker. Hvis stedet af silikone er meget små til at begynde med, springe første skrabning og skære trin og bare anvende silikone opløsningsmiddel.
  • Vær meget forsigtig, når du skærer gennem silikone med en hobbykniv. Holde din anden side af vejen og altid skæres væk fra dig selv. Det er derudover meget nem at ridse glasset ved et uheld på denne måde---hvis du styrter, kniven kan glide. De fleste opløsningsmidler afgiver giftige dampe. Selv i godt ventilerede rum, kan dette være et problem. Tage en friske luft pause når det er nødvendigt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com