Hvordan flytter jeg en lille bygning til min jord?

October 30

Flytte en lille bygning til din jord afhænger bare bygning størrelse og type af bygningen, opførelsen af bygningen, og hvor langt bygningen skal flyttes. Er bygningen en haveskur, en gennemføre skur eller garage? Er det bygning opført af, træ, metal eller vinyl? Er du flytter nabobygningen, ned ad gaden eller på tværs af byen? Sådan et projekt bevæger sig en træ haveskur næste dør eller på tværs af byen.

Instruktioner

•Hvis bygningen har en krydsfiner gulv, der sidder på jorden, krydsfiner vil sandsynligvis være rådne. Grave en lavvandet grøft omkring den udvendige kant af bygningen for at finde bunden af skuret. I det ene hjørne af skuret, grave en grøft på en 90-graders vinkel til et hjørne, sætte en blok af træ i renden og sætte en automotive hydraulisk stik på blok af træ. Placer en anden blok af træ mellem jack og hjørne af bygningen og hæve hjørnet af bygningen. Væggene vil formentlig komme væk fra gulvet. Placere blokke af træ under knopper på hver side af hjørnet af bygningen. Gentag dette for de andre tre hjørner.

Med 3-tommer træ skruer, vedhæfte 2-tomme ved 6-tommer tømmer den fulde længde af indvendigt vægge omkring 1 fod fra bunden af bygningen. Køre en 4-tommer af 4-tommer blok af træ på tværs af hjørnet og placere en donkraft under blok af træ. Hæve bygningen højere og placere yderligere blokke under den diagonale 4-tommer af 4-tommer stykke træ langt nok fra væggen, så du kan sikre en ny bundplade under hver side af bygningen. Gentag for de andre tre hjørner.

•Køre den trykimprægneret 2-tommer af 4-tommer tømmer den fulde længde af nederst del af hver side af den flade side ned for at gøre en ny bundplade bygning. Skru den nye bundplade til bunden af studs med 3-tommer træ skruer. Firkantet op bygningen og Fastgør stykker af 2-tommer ved 4-tommer tømmer diagonalt som cross-seler.

•Sæt et trækkende krogen til bunden af modsatte sider af bygningen med 3/8-inch diameter lag skruer. Sted tre eller fire 1-inch stål rør under bygningen på fronten, middle, og bagsiden af bygningen til brug som ruller. Lavere bygning på rørene. Tilslut den ene ende af en 5/16-inch kæde til hver blår krog (hvis nødvendigt bruge en kæde til hver side), og fastgør anden enden af kæderne til et køretøj hitch og langsomt begynder at bevæge sig i bygningen. Som en pibe ruller ud igen, tage den og flytte det under forreste del af bygningen og Gentag denne procedure, indtil du når den nye placering for bygningen.

•Hvis du flytter bygningen ned ad gaden eller på tværs af byen, kan du indlæse bygning på en flatbed bil trailer. Sørg for kæden er lang nok til at strække længden af trailer, kører det på forsiden af traileren og køretøj trailer hitch. Søm to 2-tommers af 10-tommers planker sammen for hver side af traileren til brug som ramper og trække bygningen op på traileren. Brug slips nedture til at sikre bygningen til traileren.

•Hvis bygningen sidder på en etage bygget af 2-tommer af 4-tommer tømmer med krydsfiner på toppen, dit arbejde bliver meget lettere. Simpelthen jack op bygningen, sætte rullerne nedenunder, vedhæfte de trækkende kroge og trække væk.

Tips & advarsler

  • Kontrollere lokale vedtægter vedrørende transport af en bygning.
  • Være sikker på, at bygningen er godt afstivet før du flytter det.
  • En pick-up truck ville være det bedste middel til at flytte bygningen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com